Colop Printer 38

Colop Printer 38

Adres of bedrijfsstempel Colop Printer 38. Ideaal formaat voor stempel met tekst en bedrijfslogo.

Meer informatie

Afdrukformaat: 56 x 33mm

39,17 Excl. btw
47,40 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer 38 - Efficiënte en Duurzame Zelf-inktende Stempel

De Colop Printer 38 is uw ultieme keuze voor stempelwerk dat zowel efficiënt als milieuvriendelijk is. Met zijn stevige kunststof montuur en ingebouwde inktkussen, biedt deze stempel het perfecte evenwicht tussen gebruiksgemak en precisie. 

 

Ontdek de opmerkelijke eigenschappen van de Colop Printer 38:

 • Ruim Afdrukformaat: De maximale afdrukafmeting van 56x33 mm biedt voldoende ruimte voor cruciale informatie.
 • Tot 7 Regels Tekst: Deze stempel kan eenvoudig tot 7 regels tekst bevatten, waardoor hij geschikt is voor verschillende zakelijke toepassingen.
 • Aanpasbaar met Uw Logo: Voeg een professionele uitstraling toe door uw bedrijfslogo naadloos in de afdruk te integreren met de Colop Printer 38.
 • Scherpe Afdrukken Gegarandeerd: U kunt vertrouwen op scherpe en heldere afdrukken bij elke gelegenheid.
 • CO2 Neutraal: De productie van de Colop Printer 38 is CO2-neutraal, waardoor u bijdraagt aan een groenere wereld.
 • Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen kan moeiteloos worden vervangen, wat de levensduur van uw stempel verlengt.
 • Diverse Inktkleuren Beschikbaar: Kies uit een breed scala aan inktkleuren om uw afdrukken opvallend en veelzijdig te maken.
 • Vervangbaar Stempelplaatje: Het stempelplaatje is afzonderlijk verkrijgbaar en gemakkelijk te verwisselen om aan uw veranderende behoeften te voldoen.
 • Online Ontwerpen of Uploaden: Maak gebruik van de eenvoud van online ontwerpen of uploaden om uw stempel snel en moeiteloos aan te passen.

 

De Colop Printer 38 is de ultieme stempel die aan al uw zakelijke eisen voldoet. Of het nu gaat om het markeren van documenten, valideren van facturen of adresseren van enveloppen, deze stempel biedt betrouwbaarheid en veelzijdigheid in één. Investeer vandaag nog in de Colop Printer 38 voor een efficiënte, milieuvriendelijke en professionele stempelervaring.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.