Colop Printer 40 Deurwaarder

Colop Printer 40 Deurwaarder

Speciale deurwaardersstempel Colop Printer 40 standaard met de tekst: “voormeld adres in gesloten envelop … …..enz”

Meer informatie

Afdrukformaat: 59 x 23mm

29,74 Excl. btw
35,99 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel: Uw Partner in Juridische Precisie

Voor de veeleisende deurwaarders is er de Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel, een instrument dat nauwkeurigheid en professionaliteit combineert. Deze stempel is ontworpen om scherpe en onberispelijke afdrukken te leveren, waardoor het onmisbaar is voor deurwaarders die juridische documenten verwerken.

 

Kenmerken en Voordelen:

  • Speciaal ontworpen voor deurwaarders, met de vaste tekst "voormeld adres in gesloten envelop met daarop als vermelding enz.".
  • Met een maximaal afdrukformaat van 59x23 mm is er voldoende ruimte om cruciale informatie duidelijk te markeren.
  • Het inktkussen kan eenvoudig worden vervangen, waardoor de stempel een langdurige investering is met blijvende, hoogwaardige afdrukken.
  • U heeft de keuze uit verschillende inktkleuren om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
  • De Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel draagt bij aan een groenere planeet, want hij is CO2-neutraal.

Met de Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel kunt u uw werk als deurwaarder stroomlijnen en tegelijkertijd voldoen aan de hoge normen van uw beroep. Deze stempel is uw partner in juridische precisie.

 

Conclusie

Kies voor de Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel als u streeft naar precisie, efficiëntie en milieubewustzijn. Met zijn zelf-inktende mechanisme, vervangbaar inktkussen en milieuvriendelijke ontwerp voldoet deze stempel aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Optimaliseer uw professionele workflow en draag bij aan een groenere toekomst met de Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.