Doe het zelf Printer 50/2

Colop Printer 50/2 Doe het zelf

Colop Printer 50/2. 8 regels. Incl. 2 letter/cijferset. 1 Set letterhoogte 2.5 mm en 1 set 3.5 mm.

Meer informatie

Afdrukformaat: 69 x 30mm

34,42 Excl. btw
41,65 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Productomschrijving: Colop Printer 50/2 Doe-het-zelf

Met de Colop Printer 50/2 Doe-het-zelf stempel creëert u gemakkelijk en snel uw eigen stempel met losse lettertjes en cijfers van 3.5 mm hoogte. De set biedt u de vrijheid om de tekst van uw stempel zo vaak als u wilt aan te passen, waardoor het perfect is voor situaties waarin u regelmatig nieuwe tekst wilt gebruiken. Met deze handige set kunt u tot wel 8 regels tekst op uw stempel plaatsen.

De Doe Het Zelf set is uitermate geschikt voor het maken van stempels met verschillende toepassingen, zoals adreslabels, persoonlijke boodschappen, of andere belangrijke afdrukken. Het afdrukformaat is maximaal 69 x 30 mm, waardoor u voldoende ruimte heeft om uw boodschap duidelijk over te brengen.

De set wordt geleverd inclusief 2 letter/cijfersetten, waaronder een set met letterhoogte 2.5 mm en een set met letterhoogte 3.5 mm. Hiermee kunt u variëren in de grootte van uw tekst en verschillende stijlen creëren.

Hoewel deze Doe-het-zelf-letterstempel veel flexibiliteit biedt, is het belangrijk op te merken dat het geen logo's ondersteunt. Indien u een stempel met een logo wilt, raden we u aan te kijken naar de Colop zelfinktende stempels, die perfect zijn voor afdrukken met zowel tekst als logo's.

Klein van formaat en handig in gebruik, de Colop Printer 50/2 SET is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige Doe-het-zelf-stempeloplossing. Met de mogelijkheid om uw tekst regelmatig te veranderen, biedt deze set een duurzame en efficiënte oplossing voor al uw stempelbehoeften. Maak indruk met heldere, scherpe afdrukken en ontdek de veelzijdigheid van de Colop Printer 50/2 Doe-het-zelf stempelset!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.