Garage stempel Colop Printer 50

Garage stempel Colop Printer 50

Garage stempel Colop Printer 50. Het voorbeeld kunt u aanpassen op uw eigen gegevens.

Meer informatie

Afdrukformaat: 69 x 30mm

32,55 Excl. btw
39,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer 50 - Automatische Stempel voor Autobedrijven

De Colop Printer 50 is een geavanceerde automatische stempel, speciaal ontwikkeld voor gebruik in autobedrijven. Met een gestandaardiseerd ontwerp biedt deze stempel een efficiënte oplossing om belangrijke informatie snel en gemakkelijk te markeren op documenten en formulieren binnen uw garage. Het ontwerp van de stempel is gebruiksvriendelijk, waardoor het stempelen van gegevens een eenvoudige taak wordt.

Voordele

n:

  • Uitzonderlijke Duurzaamheid: De Colop Printer 50 is ontworpen om lang mee te gaan. Het ingebouwde inktkussentje kan tot wel 4.000 tot 7.000 afdrukken leveren voordat het vervangen moet worden, waardoor u voor een lange tijd zonder problemen kunt stempelen.
  • Tijdsbesparend: Met het automatische zelfinktende mechanisme is de stempel direct klaar voor gebruik, zonder dat u aparte inktkussentjes hoeft bij te vullen. Hierdoor bespaart u waardevolle tijd in uw dagelijkse werkzaamheden.
  • Standaard Ontwerp: Het gestandaardiseerde ontwerp van de stempel maakt het een ideale keuze voor autobedrijven. Het zorgt voor duidelijke en professionele afdrukken van uw bedrijfsinformatie of logo op documenten.
  • Scherpe Afdrukken: De Colop Printer 50 zorgt voor scherpe, heldere afdrukken, wat een professionele uitstraling aan uw documenten geeft en vertrouwen wekt bij klanten en partners.
  • Milieuvriendelijk: Dankzij het zelfinktende mechanisme wordt er minder afval geproduceerd in vergelijking met traditionele stempels met losse inktkussentjes, waardoor u bijdraagt aan een milieubewuste aanpak binnen uw bedrijf.

Verbeter de professionele uitstraling en efficiëntie van uw autobedrijf met de Colop Printer 50. De duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid van deze automatische stempel zorgen ervoor dat u zonder moeite belangrijke documenten kunt markeren en uw administratieve taken soepel kunt uitvoeren.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.