Colop Printer 52

Colop Printer 52

Colop Printer 52 stempel voor korte teksten. Eventueel in combinatie met een klein logo.

Meer informatie

Afdrukformaat: 30 x 20mm

26,48 Excl. btw
32,04 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Ontdek de Colop Printer 52: Krachtige Zelf-Inkter voor Haarscherpe Afdrukken

De Colop Printer 52 is uw ideale metgezel voor al uw stempelbehoeften. Deze geavanceerde zelf-inktende stempel met ingebouwd inktkussen biedt een maximaal afdrukformaat van 30x20mm en is ontworpen om aan al uw verwachtingen te voldoen. U kunt tot wel 5 regels tekst toevoegen of uw eigen logo gebruiken voor professionele en gepersonaliseerde afdrukken.

 

Belangrijkste Kenmerken van de Colop Printer 52:

  • Indrukwekkende Afdrukken: De Colop Printer 52 staat garant voor haarscherpe en heldere afdrukken, waardoor uw stempels er altijd professioneel uitzien.
  • Milieubewust: Deze CO2-neutrale stempel is een milieuvriendelijke keuze, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst.
  • Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen van de Printer 52 kan moeiteloos worden vervangen, zodat uw afdrukken altijd van topkwaliteit zijn.
  • Diverse Inktkleuren: Kies uit een breed scala aan inktkleuren om uw stempel aan te passen aan uw specifieke behoeften.
  • Vervangbaar Stempelplaatje: Het stempelplaatje van de Colop Printer 52 is afzonderlijk verkrijgbaar en kan gemakkelijk worden vervangen, waardoor u flexibiliteit heeft bij het aanpassen van uw stempelontwerp.
  • Eenvoudig Online Ontwerpen: Maak uw stempelontwerp eenvoudig online of upload uw eigen logo voor een persoonlijke touch.

 

Met de Colop Printer 52 krijgt u niet alleen een hoogwaardige stempel, maar ook de mogelijkheid om uw afdrukken volledig aan te passen aan uw behoeften. Of u nu bedrijfsdocumenten, creatieve projecten of persoonlijke items wilt markeren, de Colop Printer 52 biedt de perfecte oplossing. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en personalisatie met deze krachtige zelf-inkter.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.