Colop Printer 52 Datum

Colop Printer 52/D

Colop Printer 52 met datum en uw eigen tekst of ontwerp. Gemakkelijk zelf ontwerpen en bestellen.

Meer informatie

Afdrukformaat: 30 x 20mm

37,51 Excl. btw
45,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer 52/D Datumstempel - Uw Stempel voor Precieze Datering

De Colop Printer 52/D is een veelzijdige zelf-inktende datumstempel die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Met een robuust kunststof montuur en een ingebouwde, aanpasbare datumaanduiding, biedt deze stempel een optimale oplossing voor het markeren van belangrijke documenten. 

 

Hier zijn enkele essentiële kenmerken en voordelen van de Colop Printer 52/D:

 • Ingebouwd Inktkussen: De Printer 52/D wordt geleverd met een ingebouwd inktkussen, waardoor stempelen moeiteloos en efficiënt is. Het inktkussen gaat tussen de 4.000 en 7.000 afdrukken mee voordat u het kunt vervangen door een nieuw exemplaar.
 • Afdrukformaat: Met een maximaal afdrukformaat van 30x20mm biedt deze stempel voldoende ruimte om informatie duidelijk weer te geven. U kunt maximaal twee regels tekst toevoegen, met de datum centraal in de afdruk.
 • Afdruk: De Colop Printer 52/D maakt gebruik van een rechthoekige afdruk, wat een professionele uitstraling aan uw stempels geeft.
 • Milieuvriendelijk: De Printer 52/D is CO2 neutraal, waardoor het een ecologisch verantwoorde keuze is voor uw stempelbehoeften.
 • Inktkleuren: U heeft de keuze uit diverse inktkleuren, zodat u de stempel kunt aanpassen aan uw specifieke voorkeur.
 • Stempelplaatje: Als het stempelplaatje versleten is of als u een ander ontwerp wilt, kunt u eenvoudig een nieuw stempelplaatje bestellen en deze vervangen op de stempel.
 • Online Ontwerpen: Personaliseer de Colop Printer 52/D eenvoudig online met behulp van onze gebruiksvriendelijke "creator" of upload uw eigen ontwerp voor volledige controle over het uiterlijk van uw stempel.
 • Geschikt voor Standaard Papier: Deze datumstempel is ideaal voor gebruik op standaard papier en voorkomt dat de inkt op glad papier of karton opdroogt.

 

Met de Colop Printer 52/D bent u verzekerd van nauwkeurige en zorgvuldige datering op al uw documenten. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit - kies de Colop Printer 52/D. Colop staat bekend om hoogwaardige producten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.