Colop Printer 55 D

Colop Printer 55/D

Zelfinktende stempel met eigen tekst + datum in vertrouwde Colop topkwaliteit.
Afdrukformaat: 40x60mm, max. 7 regels, hoogte datum: 4mm

Meer informatie

Afdrukformaat: 60 x 40mm

47,44 Excl. btw
57,40 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer 55/D: De Perfecte Datumstempel voor U

Met de Colop Printer 55/D haalt u een hoogwaardige zelf-inktende stempel in huis die aan al uw datumeisen voldoet. Deze stempel is voorzien van een robuust kunststof frame en biedt een scala aan handige eigenschappen en voordelen. 

 

Samenvatting van de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Colop Printer 55/D:

Aanpasbare Datum: De Colop Printer 55/D beschikt over een ingebouwde aanpasbare datumfunctie, waarmee u moeiteloos de gewenste datum voor elke afdruk kunt instellen. De datum bevindt zich altijd nauwkeurig in het midden van uw stempelafdruk.

Rechthoekige Afdruk: Deze stempel levert scherpe en duidelijke rechthoekige afdrukken met een maximale afmeting van 60x40 mm, waardoor uw documenten een professionele uitstraling krijgen.

Ruimte voor 7 Regels: Met een capaciteit van maximaal 7 regels tekst, heeft u de flexibiliteit om belangrijke informatie aan uw stempelafdrukken toe te voegen.

Duurzaam Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen gaat lang mee, met een bereik van 4.000 tot 7.000 afdrukken, voordat vervanging nodig is. Zo blijven uw stempelafdrukken altijd helder en van hoge kwaliteit.

Vervangbare Inkt en Stempelplaatje: U kunt kiezen uit verschillende inktkleuren voor uw Colop Printer 55/D, en het inktkussen en stempelplaatje zijn eenvoudig te vervangen, waardoor u de stempel kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Eenvoudig Online Ontwerpen: Dankzij onze handige "creator"-tool kunt u uw stempel eenvoudig online ontwerpen of uw eigen ontwerp uploaden, zodat uw stempel perfect aansluit bij uw huisstijl.

Geschikt voor Standaard Papier: De Colop Printer 55/D is ideaal voor het stempelen op standaard (niet-glad) papier, waardoor hij geschikt is voor verschillende toepassingen.

 

De Colop Printer 55/D is uw betrouwbare partner voor alle stempelwerkzaamheden, of het nu gaat om kantoortaken, administratie of documentatie. Met uitstekende prestaties en duurzaamheid staat deze stempel garant voor kwaliteit.

Kies voor de precisie en kwaliteit van Colop en investeer in de Colop Printer 55/D voor al uw datummakingsbehoeften. Ontdek de veelzijdigheid van deze stempel en ervaar waarom Colop bekendstaat om zijn kwaliteit.

 

Bestel vandaag nog uw Colop Printer 55/D en geniet van professionele stempelafdrukken met een persoonlijke touch!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.