Colop Printer 60 DD

Colop Printer 60 DD

Grote tekst/datumstempel met 2 datumblokken naast elkaar en afzonderlijk in te stellen.

Meer informatie

Afdrukformaat: 76 x 37mm

59,57 Excl. btw
72,08 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer 60 DD Datum/Tekststempel: Flexibiliteit in Stempelen

Grote tekstplaat met 2 datumblokken en ruimte voor tekst. Erg geschikt als boekhoudstempel. Colop Printer 60 met dubbele datum. Ontwerp online uw eigen persoonlijke stempel/tekstplaat in combinatie met de doordraaibare datum. Zeer geschikt als boekhoudstempel of handig als controlestempel. Gebruiksvriendelijke stempelautomaat. Ingebouwd inktkussen, goed voor duizenden afdrukken, met keuze uit diverse kleuren. Tekst/logo-opdruk inbegrepen in de prijs. Keuze uit diverse lettertypen. De stempeltekst is leesbaar in het handige indexvenster van de Colop Printer Dater stempel. 

De Colop Printer 60 DD is uw perfecte zelfinktende stempeloplossing, ontworpen om zowel persoonlijke als zakelijke stempelbehoeften te vervullen. Deze stempel biedt veelzijdigheid en duurzaamheid, waardoor het een ideale keuze is. 

 

Hier zijn de opvallende eigenschappen van de Colop Printer 60 DD:

Belangrijkste Eigenschappen:

 • Afdrukformaat: Met een genereus afdrukformaat van 37x76mm kunt u moeiteloos belangrijke informatie en datums stempelen.
 • Duurzaam Ontwerp: Deze stempel is gemaakt van hoogwaardig kunststof en kan 4.000 tot 6.000 afdrukken maken voordat het inktkussen vervangen moet worden.
 • Eenvoudig Vervangbaar Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen kan gemakkelijk door u worden vervangen, waardoor u altijd scherpe afdrukken kunt garanderen.
 • Online Ontwerpopties: Maak gebruik van onze gebruiksvriendelijke online creator om de stempel volledig naar uw wensen aan te passen. Voeg tekst, logo's toe, of creëer zelfs een blokstempel met lijnen, alles direct op onze website.
 • Unieke Kenmerken van de Colop Printer 60 DD:
 • Dubbele Datumfunctionaliteit: Deze stempel biedt de mogelijkheid om beide datums onafhankelijk van elkaar in te stellen, waardoor u flexibel bent in het stempelen van verschillende data.
 • Snelle Verzending: Plaats uw bestelling voor 15:00 uur en uw bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden, zodat u snel aan de slag kunt met uw nieuwe stempel.
 • Betrouwbaarheid en Kwaliteit: De Colop Printer 60 DD staat garant voor betrouwbaarheid en een scherpe afdrukkwaliteit, essentieel voor professioneel gebruik.
 • Veelzijdigheid: Of het nu gaat om het datumeren van documenten, valideren van certificaten, of markeren van zakelijke documenten, de Colop Printer 60 DD biedt de veelzijdigheid om aan al uw stempelbehoeften te voldoen.

 

Met de Colop Printer 60 DD vereenvoudigt u niet alleen uw administratieve taken, maar voegt u ook een professionele uitstraling toe aan uw documenten. Ontdek vandaag nog de voordelen van de Colop Printer 60 DD.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.