Colop Printer 60 L

Colop Printer 60 L

Colop Printer 60 met de datum links uit het midden. Grote datumstempel met datum en veel tekst.

Meer informatie
54,06 Excl. btw
65,41 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer 60 L - Zelfinktende Stempel met Datumaanduiding en Tekstvak

De Colop Printer 60 L is een uitstekende zelfinktende stempel met de mogelijkheid om zowel een datum als uw eigen tekst te plaatsen. Deze stempel is ideaal voor situaties waarbij u regelmatig documenten van een duidelijke datum en specifieke tekst wilt voorzien. Met zijn royale formaat en de optie om de datum links van het midden te positioneren, is de Colop Printer 60 L de grootste stempel van de Colop Printers met de datum aan de linkerzijde. Dit maakt het de perfecte keuze voor wie een stempel met datum en tekst zoekt waarbij de datum links van het midden wordt weergegeven.

Met het handige verstelbare datumsysteem kunt u moeiteloos de gewenste datum instellen, wat zorgt voor een efficiënte en nauwkeurige stempelervaring. Of het nu gaat om documentatie, formulieren of andere zakelijke toepassingen, deze stempel levert consequent scherpe en professionele afdrukken.

 

Voordelen:

 • Een royale stempel met de mogelijkheid om zowel een datum als tekst toe te voegen.
 • Flexibele plaatsing van de datum aan de linkerzijde van het tekstvak.
 • Handmatig instelbare datum voor eenvoudig gebruik.
 • Kwalitatief hoogwaardige zelfinktende functie voor vlekkeloze afdrukken zonder gedoe met aparte stempelkussens.
 • Het ingebouwde inktkussentje biedt een indrukwekkende afdrukcapaciteit van circa 4.000 tot 7.000 afdrukken, waardoor u langdurig kunt stempelen zonder vaak de inkt te hoeven vervangen.
 • Stevig en duurzaam ontwerp voor langdurige prestaties en betrouwbaarheid.
 • Geschikt voor diverse toepassingen, zoals kantoorwerk, administratie en bedrijfsdocumenten.
 • Geeft uw documenten een professionele en verzorgde uitstraling dankzij de heldere en scherpe afdrukken van de Colop Printer 60 L.

 

De Colop Printer 60 L biedt een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor het stempelen van datums en tekst, die voldoet aan de behoeften van elk bedrijf of kantoor. Vereenvoudig uw administratie en documentatie met deze gebruiksvriendelijke en efficiënte stempel van Colop.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.