Colop Printer 60 R

Colop Printer 60 R

Colop Printer 60 met de datum rechts uit het midden. Grote datumstempel met datum en veel tekst.

Meer informatie
54,06 Excl. btw
65,41 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer 60 R - Zelfinktende Datumstempel met Tekst

De Colop Printer 60 R is een veelzijdige datumstempel met demogelijkheid om uw eigen tekst toe te voegen, waardoor het een perfecte keuze is voor diverse administratieve taken. Het stevige ontwerp en de optie om de datum aan de rechterkant van het midden te plaatsen, maken deze stempel uitermate geschikt voor het eenvoudig markeren van documenten, formulieren en meer.

 

Voordelen:

  • Maximale omvang in de Colop Printer serie: Met zijn royale formaat biedt de Printer 60 R meer ruimte om tekst en informatie af te drukken dan andere stempels in deze serie.
  • Handmatig instelbare datum: Pas de datum gemakkelijk aan naar uw voorkeur met de gebruiksvriendelijke verstelbare datumfunctie, waardoor u moeiteloos kunt stempelen zonder gedoe.
  • Ingebouwd inktkussentje: Dankzij het ingebouwde inktkussentje hoeft u niet meer met losse inkt te knoeien. Het inktkussentje gaat ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, zodat u langdurig kunt stempelen zonder onderbrekingen.
  • Personaliseerbare tekst: Naast de datum kunt u ook uw eigen tekst toevoegen aan de stempel. Hierdoor heeft u de vrijheid om aangepaste informatie, zoals uw bedrijfsnaam, referentienummers of andere essentiële gegevens, toe te voegen.
  • Duurzaamheid en betrouwbaarheid: De Colop Printer 60 R is ontworpen om langdurig mee te gaan en biedt een betrouwbare prestatie, zelfs bij intensief gebruik. Dit maakt het een onmisbaar hulpmiddel voor dagelijkse kantoorwerkzaamheden.
  • Efficiëntie en tijdbesparing: Dankzij het duidelijke afdrukformaat en de moeiteloze bediening versnelt de Printer 60 R uw werkprocessen en bespaart het kostbare tijd in een drukke werkomgeving.

 

Kies voor de Colop Printer 60 R met de datum aan de rechterkant en ervaar het gemak van een krachtige, zelfinktende datumstempel die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Met zijn ruime formaat en aanpasbare functies is dit de ideale stempel voor nauwkeurige en gepersonaliseerde stempelafdrukken.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.