Colop Printer Ovaal 44

Colop Printer Ovaal 44

Zelfinktende stempel met ovaal afdrukformaat. Zeer speciaal! Goed voor duizenden afdrukken.

Meer informatie

Afdrukformaat: 44 x 28mm

38,62 Excl. btw
46,73 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Ontwerp uw eigen persoonlijke afdruk met de Colop Printer 44 Ovaal 

Zelfinktende Stempel voor Logo & Tekst

De Colop Printer 44 Ovaal is een veelzijdige stempel die u de vrijheid geeft om zelf uw stempelplaat te ontwerpen, inclusief uw eigen logo en tekst. De elegante ovale vorm combineert stijl en functionaliteit perfect. Of het nu gaat om adresgegevens, uw persoonlijke naamstempel of een controlestempel, deze gebruiksvriendelijke stempelautomaat biedt een scala aan voordelen.

 

Voordelen:

Langdurig inktkussen: Geniet van duizenden afdrukken zonder zorgen, want het ingebouwde inktkussen gaat maar liefst 4.000 tot 7.000 keer mee.

Eenvoudig online ontwerp: Ontwerp moeiteloos uw eigen unieke stempelplaat met tekst en logo, zodat de stempel volledig aan uw wensen voldoet.

Ideaal voor adresgegevens: Met het royale ovale afdrukformaat van 44x28mm geeft deze stempel uw adresgegevens op een professionele en goed leesbare manier weer.

Diverse kleurenopties: Kies uit verschillende kleuren inkt om uw stempelafdrukken aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren.

Inclusief tekst/logo-opdruk: De prijs is inclusief uw gepersonaliseerde tekst en/of logo-opdruk, zodat u meteen aan de slag kunt met uw nieuwe stempel.

Veelzijdige lettertypen: Maak uw stempel uniek door te kiezen uit een ruime selectie lettertypen, zodat uw boodschap precies zo wordt weergegeven als u dat wenst.

Handig indexvenster: Dankzij het handige indexvenster op de Colop Printer 44 Ovaal stempel, kunt u snel en gemakkelijk zien welke stempel u gebruikt, waardoor u tijd bespaart bij het zoeken naar de juiste stempel.

Vergelijkbare kwaliteit als de Trodat Printy: Net als de bekende Trodat Printy staat de Colop Printer 44 Ovaal bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Met de Colop Printer 44 Ovaal - Zelfinktende Stempel voor Logo & Tekst heeft u een hoogwaardige en aanpasbare stempel in handen die keer op keer heldere afdrukken levert en lang meegaat. Bestel vandaag nog uw eigen unieke stempel en maak een professionele indruk op elk document!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.