Colop Printer Q24 Datum

Colop Printer Q24/D

Colop Printer Q24 D, vierkante datumstempel met eigen tekst en de datum in het midden.

Meer informatie

Afdrukformaat: 24 x 24mm

30,79 Excl. btw
37,26 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer Q24/D - Uw Betrouwbare Datumstempel voor Scherpe Afdrukken

De Colop Printer Q24/D is de veelzijdige datumstempel die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Deze stempel, met een stevig kunststof frame, biedt gebruiksgemak met zijn ingebouwde verstelbare datum en inktkussen, waardoor u altijd klaar bent voor professionele afdrukken.

 

Belangrijkste Kenmerken van de Colop Printer Q24/D:

  • Ingebouwde Verstelbare Datum: Pas de datum eenvoudig aan voor nauwkeurige afdrukken op documenten, formulieren, of spaarkaarten.
  • Zelf-inktend en Ingebouwd Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen elimineert de noodzaak van aparte inktkussens, terwijl het zelf-inktende mechanisme zorgt voor consistente, scherpe afdrukken.
  • Vierkante Afdruk: Met een maximale afdrukmaat van 24x24mm levert deze stempel duidelijke en professionele resultaten.
  • Tot 4 Regels Aanpasbare Tekst: Personaliseer uw stempel met maximaal 4 regels tekst, waarbij de datum altijd in het midden wordt geplaatst voor optimale leesbaarheid.
  • CO2 Neutraal: De Colop Printer Q24/D voldoet aan milieunormen zonder in te leveren op prestaties.
  • Vervangbaar Inktkussen en Stempelplaatje: Verleng de levensduur van uw stempel eenvoudig door het inktkussen te vervangen. Ook het stempelplaatje is vervangbaar voor extra veelzijdigheid.
  • Online Ontwerpen: Maak uw eigen stempelontwerp online of upload uw eigen ontwerp met behulp van onze gebruiksvriendelijke "creator."

 

De Colop Printer Q24/D is ideaal voor spaarkaarten en andere toepassingen waarbij nauwkeurige datumaanduidingen van essentieel belang zijn.

Voor stempelen op ondergronden met een MC-coating raden wij het gebruik van een handstempel met een StazOn inktkussen aan, omdat de inkt in de Colop Printer Q24/D op waterbasis is en mogelijk niet goed droogt op gladde papiersoorten.

 

Kies voor de Colop Printer Q24/D en profiteer van functionaliteit, duurzaamheid en precisie in één stempel. Vertrouw op deze stempel voor scherpe en betrouwbare afdrukken, keer op keer. Maak uw stempelwerk eenvoudiger en efficiënter met de Colop Printer Q24/D. Bestel de uwe vandaag nog!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.