Colop Printer Q12

Colop Printer Q12

Colop Printer Q12 vierkant stempeltje voor logo. Ideaal voor stempelkaart van papier (HVO).

Meer informatie

Afdrukformaat: 12 x 12mm

17,93 Excl. btw
21,70 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

De Colop Printer Q12: Uw Keuze voor Haarscherpe Zelfinktende Stempels

Maak kennis met de Colop Printer Q12, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige stempelafdrukken. Deze stempel, met zijn duurzame kunststof behuizing en ingebouwde inktkussen, biedt moeiteloos gebruiksgemak en uitzonderlijke afdrukkwaliteit. Of het nu gaat om zakelijk gebruik, het ontwerpen van spaarkaarten of persoonlijke projecten, de Printer Q12 staat garant voor scherpe en nauwkeurige afdrukken, met een maximale afdrukmaat van 12x12 mm.

 

De Voordelen van de Colop Printer Q12:

  • Volledig Zelfinktend: Dankzij het ingebouwde inktkussen heeft u geen extra inkt nodig, en wanneer het inktkussen versleten is, vervangt u het eenvoudig.
  • Volledig Aanpasbaar: Personaliseer uw stempel met maximaal 2 regels tekst en voeg zelfs uw logo toe. Creëer een stempel die past bij uw behoeften en stijl.
  • Vervangbare Stempelplaat: Als uw ontwerp verandert, hoeft u niet een nieuwe stempel aan te schaffen. U kunt gewoon het stempelplaatje afzonderlijk bestellen en gemakkelijk vervangen.
  • Diverse Inktkleuren: Kies uit een breed scala aan inktkleuren om uw afdrukken aan te passen aan uw specifieke wensen.
  • Eenvoudig Online Ontwerpen: Ontwerp uw stempel eenvoudig online of upload uw eigen ontwerp. Colop maakt personalisatie toegankelijk en moeiteloos.
  • Milieubewust: De Colop Printer Q12 is CO2-neutraal, wat betekent dat u milieubewust kunt stempelen.

 

Belangrijk: Als u van plan bent om op een ondergrond met een MC-coating te stempelen, raden wij aan om een handstempel met StazOn-kussen te gebruiken. Het inktkussen van de Colop Printer Q12 is namelijk op waterbasis en kan minder geschikt zijn voor gladde paiper-en kartonsoorten

 

Met de Colop Printer Q12 haalt u een veelzijdige stempel in huis die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Of het nu gaat om zakelijke documenten, spaarkaarten voor klanten of creatieve projecten, met de Colop Printer Q12 bereikt u altijd professionele resultaten. Bestel vandaag nog uw eigen Colop Printer Q12 en ervaar het gemak van feilloos stempelen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.