Colop Printer Q24

Colop Printer Q24

Colop Printer Q24 voor diverse doeleinden te gebruiken. B.v. duikstempel of controlestempel.

Meer informatie

Afdrukformaat: 24 x 24mm

24,71 Excl. btw
29,90 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer Q24: Uw Betrouwbare Zelf-Inkende Stempel voor Duidelijke Afdrukken

De Colop Printer Q24 is de ultieme oplossing voor al uw stempelbehoeften, met duurzaamheid en precisie verenigd in een compact ontwerp. Of u nu zakelijke documenten markeert, spaarkaarten ontwerpt of creatieve projecten aanpakt, de Printer Q24 levert altijd scherpe en consistente afdrukken.

 

Belangrijkste Kenmerken van de Colop Printer Q24:

Robuust Kunststof Montuur: Het stevige kunststof frame garandeert een lange levensduur en weerstaat dagelijkse slijtage.

Ingebouwd Inktkussen: Dankzij het ingebouwde inktkussen kunt u zonder gedoe met losse inktkussens stempelen, met altijd heldere en vlekkeloze resultaten.

Vierkante Afdruk: Met een maximaal afdrukformaat van 24x24 mm heeft de Printer Q24 voldoende ruimte voor tekst, nummers of uw bedrijfslogo.

Tot 6 Regelteksten: Personaliseer uw stempel met maximaal 6 regels tekst, zodat u flexibel bent in het delen van informatie.

Aanpasbaar met Logo: Voeg een persoonlijk tintje toe door uw bedrijfslogo toe te voegen voor een professionele uitstraling van uw documenten.

Milieuvriendelijk (CO2 Neutraal): De Colop Printer Q24 voldoet aan milieuvriendelijke normen, wat bijdraagt aan duurzaamheid.

Vervangbaar Inktkussen: Wanneer het inktkussen uitdroogt, vervangt u het eenvoudig, met diverse inktkleuren beschikbaar.

Vervangbaar Stempelplaatje: Het stempelplaatje is apart verkrijgbaar, zodat u de afdruk kunt wijzigen wanneer dat nodig is.

Eenvoudig Online Ontwerpen: Creëer uw stempel online met onze intuïtieve "creator" of upload uw eigen ontwerp voor een stempel die aan uw wensen voldoet.

 

De Colop Printer Q24 is geschikt voor diverse toepassingen, zoals spaarkaarten, zakelijke correspondentie en meer. Met uitstekende prestaties en aanpasbare functies combineert deze stempel gebruiksgemak met een professionele uitstraling.

 

Voor stempelen op ondergronden met een MC-coating raden wij het gebruik van een handstempel met een StazOn kussen aan, aangezien zelf-inktende stempelinkt op waterbasis is en mogelijk niet goed hecht op gladdere papiersoorten.

 

Kies vandaag nog voor de Colop Printer Q24, uw betrouwbare metgezel voor al uw stempelbehoeften. Bestel nu en ervaar zelf de uitstekende afdrukkwaliteit die deze stempel biedt.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.