Colop Printer Q30 Datum

Colop Printer Q30/D

Colop Printer Q30 Datum. Vierkante opdruk en tekst naar eigen ontwerp. Datum zit in het midden.

Meer informatie

Afdrukformaat: 31 x 31mm

34,52 Excl. btw
41,77 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer Q30/D - Uw Perfecte Zelf-inktende Datumstempel

De Colop Printer Q30/D is dé oplossing voor al uw stempelbehoeften, met zijn slimme ontwerp en veelzijdige functionaliteit. Deze hoogwaardige zelf-inktende stempel, met een duurzaam kunststof montuur, levert keer op keer een scherpe afdruk en is perfect geschikt voor diverse toepassingen, waaronder spaarkaarten. 

 

Hier is wat u moet weten over de Colop Printer Q30/D:

Ingebouwde Verstelbare Datum: Met de ingebouwde datumfunctie kunt u moeiteloos de gewenste datum instellen voor al uw stempelbehoeften.

Ingebouwd Inktkussen: Dankzij het ingebouwde inktkussen is deze stempel altijd klaar voor gebruik, zonder gedoe met losse inktkussens.

Vierkante Afdruk: De vierkante afdruk van maximaal 30x30mm zorgt voor een professionele uitstraling op elk document.

Tot 4 Regelteksten: U kunt maximaal 4 regels tekst toevoegen aan deze stempel, met de datum in het midden voor optimale balans.

Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen kan eenvoudig worden vervangen voor een nieuw exemplaar, zodat uw stempel altijd frisse inkt heeft.

Kleurvariatie: Kies uit diverse beschikbare inktkleuren om uw stempel aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Personalisatie: Ontwerp online uw stempel of upload uw eigen ontwerp met behulp van onze handige "creator".

 

Belangrijk Advies:

Als u van plan bent om op een ondergrond met een MC-coating te stempelen, raden we aan om een handstempel te gebruiken met een StazOn-kussen. De inkt in de Colop Printer Q30/D is op waterbasis en zal niet goed drogen op gladdere papiersoorten.

 

De Colop Printer Q30/D is de CO7 neutrale stempel die u zoekt voor nauwkeurige, professionele afdrukken. Met zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid is deze stempel een waardevolle aanvulling voor uw kantoorbenodigdheden. Bestel de Printer Q30/D vandaag nog en ervaar het gemak en de kwaliteit die hij te bieden heeft. Stamp met vertrouwen en precisie met de Colop Printer Q30/D.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.