Colop Printer Q30 Datum

Colop Printer Q30/D

Colop Printer Q30 Datum. Vierkante opdruk en tekst naar eigen ontwerp. Datum zit in het midden.

Meer informatie
32,88 Excl. btw
39,78 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer Q30/D - Uw Perfecte Zelf-inktende Datumstempel

De Colop Printer Q30/D is dé oplossing voor al uw stempelbehoeften, met zijn slimme ontwerp en veelzijdige functionaliteit. Deze hoogwaardige zelf-inktende stempel, met een duurzaam kunststof montuur, levert keer op keer een scherpe afdruk en is perfect geschikt voor diverse toepassingen, waaronder spaarkaarten. 

 

Hier is wat u moet weten over de Colop Printer Q30/D:

Ingebouwde Verstelbare Datum: Met de ingebouwde datumfunctie kunt u moeiteloos de gewenste datum instellen voor al uw stempelbehoeften.

Ingebouwd Inktkussen: Dankzij het ingebouwde inktkussen is deze stempel altijd klaar voor gebruik, zonder gedoe met losse inktkussens.

Vierkante Afdruk: De vierkante afdruk van maximaal 30x30mm zorgt voor een professionele uitstraling op elk document.

Tot 4 Regelteksten: U kunt maximaal 4 regels tekst toevoegen aan deze stempel, met de datum in het midden voor optimale balans.

Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen kan eenvoudig worden vervangen voor een nieuw exemplaar, zodat uw stempel altijd frisse inkt heeft.

Kleurvariatie: Kies uit diverse beschikbare inktkleuren om uw stempel aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Personalisatie: Ontwerp online uw stempel of upload uw eigen ontwerp met behulp van onze handige "creator".

 

Belangrijk Advies:

Als u van plan bent om op een ondergrond met een MC-coating te stempelen, raden we aan om een handstempel te gebruiken met een StazOn-kussen. De inkt in de Colop Printer Q30/D is op waterbasis en zal niet goed drogen op gladdere papiersoorten.

 

De Colop Printer Q30/D is de CO7 neutrale stempel die u zoekt voor nauwkeurige, professionele afdrukken. Met zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid is deze stempel een waardevolle aanvulling voor uw kantoorbenodigdheden. Bestel de Printer Q30/D vandaag nog en ervaar het gemak en de kwaliteit die hij te bieden heeft. Stamp met vertrouwen en precisie met de Colop Printer Q30/D.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.