Colop Printer Q43 Datum

Colop Printer Q43/D

Colop Printer Q43 datumstempel met datum in het midden en uw eigen ontwerp / tekst eromheen.

Meer informatie

Afdrukformaat: 43 x 43mm

44,13 Excl. btw
53,40 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Ontdek de Colop Printer R43/D: De Ultieme Zelf-Inkten​de Datumstempel

Datumstempel groot vierkant met datum en tekst.
Grote vierkante stempel met in het midden een datum. Colop Printer Q 43 D. Ontwerp online uw eigen persoonlijke stempel/tekstplaat in combinatie met de doordraaibare datum. Zeer geschikt als boekhoudstempel of handig als controlestempel. Gebruiksvriendelijke stempelautomaat. Ingebouwd inktkussen, goed voor duizenden afdrukken, met keuze uit diverse kleuren. Tekst/logo-opdruk inbegrepen in de prijs. Keuze uit diverse lettertypen. De stempeltekst is leesbaar in het handige indexvenster van de Colop Printer Dater stempel. De Colop Printer Dater is qua type stempel te vergelijken met de Trodat Printy Dater en de Shiny Printer Dater. Met de opmaakkeuze hieronder is het een peulenschil om uw eigen stempel te ontwerpen en te bestellen.

 

Nog even alles op een rij:

Flexibele Datumstempel: Dankzij het handige ingebouwde datummechanisme kunt u de datum eenvoudig naar wens instellen. De datum verschijnt altijd perfect gecentreerd in het midden van uw afdruk.

Inktkussen voor Langdurig Gebruik: Het ingebouwde inktkussen zorgt automatisch voor een consistente inkttoevoer, waardoor u tot wel 4.000 tot 7.000 afdrukken kunt maken voordat vervanging nodig is.

Groot Formaat, Unieke Vorm: Met een indrukwekkende maximale afdrukafmeting van 43x43mm biedt deze stempel ruimte voor al uw tekst en informatie. De ronde afdruk voegt een vleugje elegantie toe aan uw stempels.

Tot 8 Regeltekst: Personaliseer uw stempel met maximaal 8 regels tekst, waarvan 4 boven en 4 onder de datum. U kunt zelfs een ronde tekst rondom de datum toevoegen voor een speciale touch.

Kleurvariaties en Vervangbare Stempelplaatjes: Kies uit diverse inktkleuren om uw afdrukken aan te passen aan uw stijl. Het stempelplaatje is apart verkrijgbaar en eenvoudig te vervangen, zodat uw stempel altijd actueel blijft.

Eenvoudig Online Ontwerpen: Maak gebruik van onze handige online "creator" om uw stempel moeiteloos aan te passen of upload uw eigen ontwerp voor een unieke uitstraling.

 

De Colop Printer R43/D is ontworpen voor stempelen op standaard (niet-glad) papier, waardoor het een ideale keuze is voor dagelijks gebruik in kantoren.

 

Colop Printer R43/D: Kwaliteit Gewaarborgd

Kies voor de Colop Printer R43/D en ervaar scherpe, heldere afdrukken en betrouwbare prestaties. Dit product belichaamt de kwaliteit waar Colop voor staat.

Colop: Waar Kwaliteit de Norm is!

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.