Q43_vertalers

Colop Printer Q43 Vertaler blauw

WBTV stempel voor beëdigde vertalers. De afdruk voldoet aan de Europese richtlijnen.

Meer informatie

Afdrukformaat: 43 x 43mm

37,51 Excl. btw
45,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

De Colop Printer Q43 Vertalersstempel

Ontmoet de Colop Printer Q43 Vertalersstempel met blauwe inkt, een onmisbaar hulpmiddel voor vertalers van hoog niveau. Als de gemakkelijkste van de twee beschikbare uitvoeringen, biedt deze zelf-inktende stempel een naadloze en efficiënte ervaring bij het valideren van vertaalde documenten.

Onze vertalersstempels zijn nauwkeurig vervaardigd in overeenstemming met Europese richtlijnen voor opmaak, grootte en, het belangrijkste, kleur – in dit geval, het voorgeschreven blauw. Dit verzekert dat uw stempel de juiste professionele uitstraling heeft en uw vertalingen erkend worden met de benodigde officiële status.

Wat deze stempel extra speciaal maakt, is de mogelijkheid om uw persoonlijke touch toe te voegen. U kunt uw WBTV-nummer en naam aanpassen, waardoor uw vertalersstempel een unieke en op maat gemaakte uitstraling krijgt, volledig in lijn met de eisen van formele documentatie.

Versnel uw vertaalwerk en garandeer een geautoriseerde presentatie van uw professionele inspanningen met de Colop Printer Q43 Vertalersstempel met blauwe inkt. Optimaliseer uw proces en verbeter uw imago als vertaler met dit hoogwaardige en onmisbare instrument. Aarzel niet langer en plaats vandaag nog uw bestelling!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.