Colop Printer R24

Colop Printer R24

Colop Printer R24 stempel met inkt op waterbasis. Lekker veel ruimte voor logo en tekst. Max. 4 regels.

Meer informatie

Afdrukformaat: Ø24mm

24,71 Excl. btw
29,90 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer R24 rond, inclusief stempelkussentje

Ontdek de veelzijdige Colop Printer R24, een ronde stempel die wordt geleverd inclusief stempelkussentje. Deze stempel is uitermate geschikt voor het afdrukken van adresgegevens en handig als naam- of controlestempel. De stempelautomaat is zeer gebruiksvriendelijk en beschikt over een ingebouwd inktkussen dat duizenden afdrukken kan maken, waarbij u kunt kiezen uit diverse kleuren.

De prijs is inclusief de tekst/logo-opdruk, en er zijn diverse lettertypen beschikbaar om aan uw voorkeur te voldoen. De stempeltekst is duidelijk leesbaar dankzij het handige indexvenster op de Colop Printer R24 stempel.

De Colop Printer R24 kan worden vergeleken met de Trodat Printy in termen van het type stempel dat het is. Deze stempel is een uitstekende keuze om uw dagelijkse taken en projecten te vereenvoudigen met hoogwaardige afdrukresultaten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.