Colop Printer R24 D

Colop Printer R24/D

Ronde stempel Colop Printer R24 met de datum in het midden en uw eigen afbeelding / tekst.

Meer informatie

Afdrukformaat: Ø24mm

30,79 Excl. btw
37,26 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer R24/D Datumstempel: Efficiënt, duurzaam en veelzijdig

De Colop Printer R24/D is een veelzijdige zelf-inktende stempel die voldoet aan al uw stempelbehoeften. Met zijn robuuste kunststof montuur, ingebouwde verstelbare datumfunctie en handige ingebouwde inktkussen, biedt deze stempel een efficiënte oplossing voor dagelijks gebruik. De vierkante afdruk met een maximale doorsnede van 24 mm maakt het perfect voor diverse toepassingen, waaronder spaarkaarten en meer.

 

Belangrijkste Kenmerken:

  • Afdrukformaat: De Colop Printer R24/D heeft een maximale afdruk van 24 mm doorsnede, waardoor u voldoende ruimte heeft voor uw stempeltekst.
  • Veelzijdigheid: U kunt maximaal 4 regels tekst op deze stempel plaatsen, met de datum prominent in het midden.
  • Duurzaamheid: Deze stempel staat garant voor een scherpe en consistente afdruk, keer op keer.
  • CO7 Neutraal: De Colop Printer R24/D is CO7 neutraal, wat betekent dat het product voldoet aan milieunormen.
  • Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen kan eenvoudig worden vervangen door een nieuw exemplaar, en u heeft de keuze uit diverse kleuren inkt.
  • Vervangbaar Stempelplaatje: Als u ooit uw stempelplaatje wilt vervangen, kunt u dit afzonderlijk bestellen en eenvoudig zelf installeren.
  • Online Stempel Ontwerpen: Maak moeiteloos uw eigen stempelontwerp online of upload uw eigen ontwerp met behulp van onze handige "creator".

 

Let op:

Als u van plan bent om op een ondergrond met een MC coating te stempelen, raden wij aan om een handstempel met een StazOn kussen te gebruiken. Dit komt doordat de inkt in de zelf-inktende stempel op waterbasis is en niet goed zal drogen op gladdere papiersoorten.

 

De Colop Printer R24/D biedt een uitstekende oplossing voor tal van zakelijke en creatieve toepassingen. Het is een betrouwbare metgezel voor uw dagelijkse stempelbehoeften, en de mogelijkheid om het ontwerp aan te passen maakt het extra veelzijdig. Bestel vandaag nog uw Colop Printer R24/D en ervaar zelf de efficiëntie en duurzaamheid die het te bieden heeft.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.