Colop Printer R45

Colop Printer R45

Colop Printer R45 stempel met ruimte voor tekst en logo. Voor diverse doeleinden geschikt.

Meer informatie

Afdrukformaat: Ø45mm

39,71 Excl. btw
48,05 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Maak kennis met de Colop Printer R45 Ronde Stempel

Maak kennis met de Colop Printer R45 Ronde Stempel - uw toegangspoort tot gepersonaliseerde afdrukken! Deze bijzondere ronde stempel biedt talloze mogelijkheden en is perfect geschikt voor verschillende toepassingen, of het nu gaat om adresgegevens, namen of handige controlestempels.

Ontdek uw creativiteit met onze gebruiksvriendelijke online ontwerpinterface, waar u moeiteloos uw eigen unieke stempel/tekstplaat kunt maken. De Colop Printer R45 is uitgerust met een ingebouwd inktkussen dat goed is voor duizenden afdrukken, en u heeft de keuze uit diverse kleuren om uw stempelontwerp helemaal naar wens te maken. De prijs is inclusief tekst/logo-opdruk en biedt tevens een scala aan lettertypen om uw stempel een persoonlijk tintje te geven.

Dankzij het handige indexvenster op de Colop Printer R45 stempel is uw tekst altijd goed leesbaar. Deze stempel heeft een vergelijkbaar type met de Trodat Printy en staat garant voor hoogwaardige prestaties.

Ontdek nu de onbegrensde mogelijkheden van de Colop Printer R45 en ervaar de magie van gepersonaliseerde stempelafdrukken die indruk maken!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.