Colop Printer R45 Datum

Colop Printer R45/D

Colop Printer R45 D met in het midden een datum en daaromheen uw zelf ontworpen tekst.

Meer informatie
44,13 Excl. btw
53,40 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer R45/D - De Ultieme Datumstempel voor U

Maak kennis met de Colop Printer R45/D, uw onmisbare partner voor al uw datumstempelbehoeften. Deze veelzijdige stempel combineert een stevig kunststof montuur met geavanceerde functies, waardoor u moeiteloos nauwkeurige en professionele afdrukken kunt maken. Met een maximale afdrukmaat van Ø 45mm biedt deze stempel genoeg ruimte voor uw boodschap, terwijl hij compact en handig blijft.

 

De Kenmerken van de Colop Printer R45/D:

 • Volledig Aanpasbare Datum: Met de ingebouwde verstelbare datum past u moeiteloos de datum aan volgens uw behoeften.
 • Geïntegreerd Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen elimineert de noodzaak van losse inktkussens en gaat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het moet worden vervangen.
 • Elegante Ronde Afdruk: De Printer R45/D geeft uw stempelafdrukken een vleugje elegantie en professionaliteit dankzij de ronde vorm.
 • Tot 6 Regelcapaciteit: U heeft de vrijheid om maximaal 6 regels tekst op de stempel te plaatsen, met 3 regels boven de datum en 3 regels eronder. U kunt zelfs opteren voor een ronde tekst rondom de datum.
 • Milieuvriendelijk CO2 Certificering: De Colop Printer R45/D voldoet aan de CO2-neutraliteitsnormen, wat betekent dat hij milieuvriendelijk is en geen schadelijke invloed heeft op het milieu.
 • Vervangbaar Stempelplaatje: Het stempelplaatje is eenvoudig apart verkrijgbaar en te vervangen, waardoor uw stempel altijd actueel blijft.
 • Diverse Inktkleuren: U heeft de keuze uit diverse inktkleuren, zodat uw afdrukken altijd perfect passen bij uw huisstijl.
 • Online Ontwerpmogelijkheden: Personaliseer en ontwerp uw stempel eenvoudig online met onze handige "creator" of upload uw eigen ontwerp voor een unieke stempel.

Met de Colop Printer R45/D bent u verzekerd van haarscherpe en professionele afdrukken, elke keer opnieuw. Deze stempel maakt het stempelen op standaard (niet-glad) papier moeiteloos en stelt u in staat om indruk te maken met uw professionele stempelwerk. Colop staat garant voor kwaliteit, en met de Printer R45/D bieden we opnieuw een hoogwaardig product dat aan deze belofte voldoet. Kies voor betrouwbaarheid en veelzijdigheid met de Colop Printer R45/D voor al uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.