Colop Printer R50

Colop Printer R50. Grootste ronde stempel uit deze Colop serie. Goed voor duizenden afdrukken.

Meer informatie

Afdrukformaat: Ø50mm

41,92 Excl. btw
50,72 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Maak kennis met de Colop Printer R50: uw ultieme aanpasbare ronde stempel!

De Colop Printer R50 is de grootste en meest veelzijdige stempel in zijn serie, speciaal ontworpen om aan al uw persoonlijke en zakelijke stempelbehoeften te voldoen. Met deze innovatieve ronde stempel kunt u moeiteloos uw eigen logo in het midden plaatsen, omringd door tekst naar keuze.

Ontwerp online uw eigen persoonlijke stempelplaat met gemak! Of het nu gaat om adresgegevens, een naamstempel of een controlestempel, de Colop Printer R50 is hiervoor zeer geschikt. Het gebruiksvriendelijke stempelautomaat zorgt voor een vlekkeloze stempelafdruk, keer op keer.

Met het ingebouwde inktkussen kunt u duizenden afdrukken maken, en u heeft de keuze uit diverse kleuren om uw stempel uniek te maken. Daarnaast is de opdruk van tekst of logo inbegrepen in de prijs. U kunt ook kiezen uit verschillende lettertypen om de stempel geheel naar wens te personaliseren.

Een handig indexvenster op de ronde Colop Printer 50 stempel zorgt ervoor dat de stempeltekst altijd leesbaar is. Bovendien kunt u de Colop Printer vergelijken met andere bekende merken zoals Trodat Printy.

Met de eenvoudige opmaakkeuze is het ontwerpen en bestellen van uw eigen stempel een fluitje van een cent. Waar wacht u nog op? Creëer uw unieke stempel vandaag nog met de Colop Printer R50!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.