Colop Printer S120 D met Franse datum

Colop Printer S120/D met Franse datum

Colop Mini Printer S120D met Franse datum. Zelfinktende kunststof stempel met alleen een doordraaibare datum.

Meer informatie
8,00 Excl. btw
9,68 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop mini printer S120/D met datum in het frans

De Colop Printer S120/D is een hoogwaardige zelfinktende stempel die perfect is voor het markeren van datums in het Frans. Deze stempel is ontworpen voor efficiëntie en gemak, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

Kenmerken:

  • Hoogwaardige zelfinktende stempel: Met de Colop Printer S120/D kunt u probleemloos en snel datums stempelen, zonder dat u inktkussens nodig heeft.
  • Franse datum: Speciaal ontworpen met een nauwkeurig en duidelijk Frans datumsysteem, zodat u eenvoudig belangrijke data kunt markeren.
  • Duurzaamheid en betrouwbaarheid: De stempel is vervaardigd uit duurzame materialen van hoge kwaliteit, wat zorgt voor een lange levensduur en consistente prestaties.
  • Eenvoudig in gebruik: Met een ergonomisch ontwerp en een soepele bediening is de Colop Printer S120/D moeiteloos te gebruiken, zelfs bij veelvuldig gebruik.
  • Professioneel en veelzijdig: Geschikt voor zakelijke documenten, notities, ontvangstbewijzen, administratieve taken en nog veel meer.

Met de Colop Printer S120/D kunt u uw administratie en dagelijkse taken vereenvoudigen, en tegelijkertijd een professionele uitstraling behouden. Of u nu datums wilt markeren op facturen, contracten, of persoonlijke aantekeningen, deze stempel biedt de precisie en betrouwbaarheid die u nodig heeft.

Voeg gemak toe aan uw datumeringsproces en bestel vandaag nog de Colop Printer S120/D (Franse datum) voor een vlotte en efficiënte werkdag!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.