Colop Printer S200 EX-LIBRIS

Een rechthoekige ex-libris stempelafdruk. Geplaatst in een handomdraai. Jij bepaalt het ontwerp.

Meer informatie

Afdrukformaat: 45 x 24mm

23,17 Excl. btw
28,04 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Ontdek de Colop Printer S200 EX-LIBRIS Stempel

Ontdek de verfijnde Colop Printer S200 EX-LIBRIS Stempel, ideaal voor het toevoegen van een persoonlijk tintje aan uw boeken, documenten en bezittingen. Deze hoogwaardige stempel is speciaal ontworpen voor EX-LIBRIS-toepassingen en is perfect voor boekliefhebbers, verzamelaars en bibliofielen.

Belangrijkste eigenschappen:

 1. Uniek en op maat gemaakt ontwerp: Met de Colop Printer S200 kunt u een exclusief EX-LIBRIS-ontwerp creëren dat uw identiteit of logo prachtig weergeeft.
 2. Duurzaamheid voor langdurig gebruik: De stempel is stevig gebouwd met hoogwaardige materialen, waardoor hij betrouwbaar is en lang meegaat.
 3. Scherpe en consistente afdrukken: De geavanceerde technologie van Colop zorgt altijd voor scherpe en consistente afdrukken, waardoor uw EX-LIBRIS er professioneel uitziet.
 4. Eenvoudig in gebruik: Met een gebruiksvriendelijk ontwerp en een ingebouwd inktkussen biedt de Colop Printer S200 moeiteloos stempelen zonder geknoei.
 5. Veelzijdigheid: Naast EX-LIBRIS-toepassingen is deze stempel ook geschikt voor het markeren van documenten, archieven, brieven, kaarten en meer.

Specificaties:

 • Afdrukformaat: 45 x 15 mm
 • Maximaal aantal regels: 5
 • Beschikbare afdrukkleuren: Zwart, Blauw, Rood, Groen, Violet
 • Materiaal behuizing: Hoogwaardig kunststof
 • Navulbaar inktkussen: Ja
 • Standaard inktkleur: Zwart, maar andere kleuren zijn beschikbaar
 • Ontwerpopties: Mogelijkheid om aangepaste ontwerpen te maken

De Colop Printer S200 EX-LIBRIS Stempel voegt een vleugje stijl, kwaliteit en functionaliteit toe aan uw persoonlijke bibliotheek, het markeren van uw boeken met een uniek kenmerk of als doordacht cadeau voor iedere boekenliefhebber.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.