Colop Printer S 220 D GREEN LINE

Colop Printer S220/DGL

Colop S220 met alleen een datum, afdrukhoogte 4 mm. in een milieuvriendelijke uitvoering.

Meer informatie
15,99 Excl. btw
19,35 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer S220/D, een geweldige optie voor wie een datumstempel zoekt

Ontdek nu de Colop Printer S220/D, een geweldige optie voor wie een datumstempel met een afdrukhoogte van 4 mm zoekt. Deze stempel is niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk in zijn GREEN LINE-uitvoering.

De Colop Printer S220/D is speciaal ontworpen om datums eenvoudig en betrouwbaar af te drukken. Met enkel een datumfunctie is dit apparaat ideaal voor dagelijks gebruik in diverse professionele omgevingen, zoals kantoren en magazijnen.

Dankzij de 4 mm afdrukhoogte worden de datums duidelijk en leesbaar op documenten, formulieren en pakketten gestempeld. Of het nu gaat om het markeren van ontvangen goederen of het archiveren van belangrijke papieren, de Colop Printer S220/D staat altijd klaar om te helpen.

Wat deze printer echt onderscheidt, is zijn milieuvriendelijke GREEN LINE-uitvoering. Hierdoor kunt u met een goed gevoel stempelen, wetende dat u bijdraagt aan het behoud van onze planeet. Colop's GREEN LINE-technologie combineert uitstekende prestaties met duurzaamheid, waardoor u een krachtig apparaat heeft dat zowel efficiënt als milieubewust is.

Kies voor de Colop Printer S220/D en maak uw dagelijkse werkzaamheden moeiteloos, georganiseerd en milieuvriendelijk. Bestel vandaag nog en ervaar de voldoening van het werken met een product dat zowel aan uw behoeften als aan die van het milieu voldoet.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.