Colop Printer S226

Colop Printer S226

Handige zelfinktende nummerstempel met 6 posities naast elkaar in 4 mm. afdrukhoogte.

Meer informatie
12,48 Excl. btw
15,10 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer S226 zelfinktende stempel met 6 doordraaibare cijfers.

De Colop Printer S226 is een hoogwaardige en betrouwbare standaard stempel die efficiëntie en professionaliteit in al uw stempelbehoeften brengt. Of het nu voor zakelijk gebruik, administratieve taken of persoonlijke doeleinden is, deze stempel biedt een naadloze en nauwkeurige stempelervaring.

De Colop Printer S226 is ontworpen met aandacht voor detail en biedt een indrukwekkend afdrukformaat van 4x23mm, waardoor het perfect is voor het markeren van belangrijke documenten, facturen, enveloppen en meer. Met zijn compacte formaat past hij moeiteloos op elk bureau, waardoor hij gemakkelijk binnen handbereik is.

De stempel is vervaardigd met duurzame materialen van hoge kwaliteit, wat resulteert in een langdurige levensduur en consistent scherpe afdrukken. De ingebouwde inktkussens zijn eenvoudig te vervangen, waardoor het vernieuwen van de stempel een moeiteloze taak is die geen vlekken op uw handen achterlaat.

Wat de Colop Printer S226 echt onderscheidt, is het gebruiksgemak. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele grip en maakt herhaaldelijk stempelen een moeiteloze handeling. Met een lichte druk wordt de inkt gelijkmatig verdeeld en kunt u in een oogwenk professionele afdrukken maken.

In een wereld waar efficiëntie en tijdsbeheer van vitaal belang zijn, biedt de Colop Printer S226 standaard stempel een snelle en effectieve manier om uw dagelijkse stempeltaken te voltooien. Profiteer van de betrouwbaarheid, duurzaamheid en veelzijdigheid van deze stempel en verhoog de productiviteit binnen uw kantoor of huishouden.

Kies vandaag nog voor de Colop Printer S226 en ontdek zelf hoe deze stempel uw stempelbehoeften naar een hoger niveau tilt met zijn precisie en moeiteloze prestaties.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.