Colop Printer S226 GL

Colop Printer S226 GL

Nummerstempel met 6 posities in 4 mm hoogte. Zelfinktende en milieuvriendelijke versie.

Meer informatie
15,99 Excl. btw
19,35 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Ontdek de Colop Printer S226 Green Line: Uw Milieubewuste Nummerstempel

De Colop Printer S226 Green Line is een baanbrekende nummerstempel die uitblinkt in prestaties en duurzaamheid. Met zijn stevige kunststof behuizing en geïntegreerde inktkussen biedt deze stempel betrouwbaarheid voor verschillende toepassingen. 

 

Hier zijn de belangrijkste product kenmerken van de Colop Printer S226 Green Line

  • Zelfinktende Nummerstempel: De Colop Printer S226 Green Line is een nummerstempel met zes posities, waarmee u nauwkeurige nummercombinaties kunt creëren. De afdrukhoogte van 4 mm zorgt voor heldere en scherpe resultaten.
  • Milieuvriendelijke GREEN LINE Uitvoering: Deze stempel is niet alleen efficiënt, maar ook milieuvriendelijk. Hij is CO2-neutraal en vervaardigd uit gerecycled kunststof, waardoor u bijdraagt aan een duurzamere planeet.
  • Langdurige Prestaties: Het ingebouwde stempelkussen gaat tot wel 4000 à 7000 afdrukken mee voordat vervanging nodig is, en u kunt dit eenvoudig zelf doen.
  • Kleurvariatie: Pas uw stempel aan met diverse beschikbare inktkleuren, zodat uw afdrukken opvallen en aan uw specifieke behoeften voldoen.

 

De Colop Printer S226 Green Line is niet zomaar een stempel; het is een verstandige keuze die efficiëntie combineert met milieubewustzijn. Dankzij de zelf-inktende technologie, duurzame materialen en de mogelijkheid om het inktkussen zelf te vervangen, biedt deze stempel duurzaamheid zonder concessies te doen aan prestaties. Kies voor de Colop Printer S226 Green Line en laat uw afdrukken indruk maken terwijl u bijdraagt aan een groenere toekomst.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.