Colop Stamp Mouse lanyard/koord

Colop Stamp Mouse lanyard/koord

Colop Stamp Mouse lanyard/koord: maak stempelen nog handiger. Directe toegang tot uw stempel met deze slimme oplossing.

Meer informatie
4,10 Excl. btw
4,96 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Revolutionair Stempelen met het Colop Stamp Mouse Lanyard/Koord

Moeiteloze Toegang tot Stempelkracht

In een wereld waar efficiëntie de sleutel is tot succes, introduceert het Colop Stamp Mouse Lanyard/Koord een revolutie in de manier waarop we stempelen. Bereid u voor op moeiteloze toegang tot stempelkracht, waar uw stempel altijd binnen handbereik is, klaar om naadloze afdrukken te leveren.

Flexibiliteit zonder Grenzen

Dit innovatieve lanyard biedt niet alleen een functionele oplossing maar opent ook de deur naar onbegrensde flexibiliteit. Of u nu op kantoor bent, onderweg werkt of deelneemt aan cruciale vergaderingen, het Colop Stamp Mouse Lanyard/Koord biedt een ongeëvenaarde vrijheid in uw stempelroutine.

Stijlvol Gemak voor Professionele Prestaties

Ontworpen met een combinatie van stijl en gemak, voegt het Colop Stamp Mouse Lanyard/Koord een vleugje professionaliteit toe aan uw stempelroutine. Ervaar de kracht van stijlvol gemak terwijl u moeiteloos stempelt, waardoor uw professionele prestaties naar nieuwe hoogten worden getild.

Bestel Nu en Ontketen de Kracht van Efficiënt Stempelen

Vergroot uw stempelcapaciteiten met het Colop Stamp Mouse Lanyard/Koord. Bestel vandaag nog en ontdek hoe dit accessoire niet alleen uw stempelroutine optimaliseert maar ook een gevoel van moeiteloze kracht en stijl toevoegt aan uw professionele arsenaal.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.