Stempelinkt Coloris R9-FP

Coloris R9-FP

Coloris R9-FP. Langzamer drogende stempelinkt is geschikt voor gebruik op voedselverpakkingen.

Meer informatie
12,19 Excl. btw
14,75 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Eigenschappen: Deze stempelinkt maakt intens gekleurde, goed hechtende afdrukken. Alleen kleurstoffen worden gebruikt die voldoen aan EU resolutie AP (89) 1 en van Richtlijn 2001/62 / EG.

Toepassing: Op verpakking van voedingsmiddelen, zoals plastic zakken, yoghurt, dekking, glazen flessen of melkpakken. Na het stempelen kan het materiaal snel verder verwerkt worden zonder dat er vlekken of vegen ontstaan. Droogtijd: 5-8 min

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.