P700/S2 Colop Hand Datumstempel

Colop P700/S2

P700/S2 handstempel met eigen tekst en datum. Schaf hierbij ook een los stempelkussen aan.

Meer informatie

Afdrukformaat: 90 x 55mm

65,64 Excl. btw
79,42 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop P700/S2 - Datumstempel met Tekstplaat voor Zakelijk Gebruik

 

Productinformatie: 

De Colop P700/S2 is een hoogwaardige datumstempel met een ingebouwde tekstplaat, speciaal ontwikkeld voor zakelijk gebruik. Deze stempel zorgt voor duidelijke afdrukken en is bijzonder geschikt voor kantoortoepassingen. Met een afdrukformaat tot 90x55 mm biedt de Colop P700/S2 voldoende ruimte voor aangepaste tekst en logo's.

 

Belangrijkste Kenmerken:

  • Datumstempel zonder automatische inktvoorziening, waarmee u uw eigen tekst en logo kunt toevoegen.
  • Personaliseer eenvoudig uw stempel met behulp van een online ontwerptool voor een uniek resultaat.
  • Een apart stempelkussen is vereist, dat u apart kunt bestellen. Voor grotere modellen heeft u mogelijk een groter kussen nodig, maar onze experts helpen u graag bij uw keuze.
  • Voor standaard papier raden we het gebruik van het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan, beschikbaar in het "stempelkussens"-menu.
  • De datum is gemakkelijk instelbaar dankzij soepel lopende en duurzame radertjes.
  • Compact ontwerp dat stabiel op uw bureau staat, waardoor de stempel altijd binnen handbereik is.

 

Ontwerp op Maat met Onze Online Creator: Maak gebruik van onze online creator om stap voor stap uw eigen datumstempel met tekstplaat te ontwerpen. Kies uit verschillende templates en pas deze aan naar uw voorkeuren. Het ontwerp wordt direct online weergegeven, en voor controle kunt u zelfs een drukproef afdrukken. Heeft u al een eigen ontwerp in PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI formaat? Dan kunt u dit gemakkelijk uploaden en laten produceren door onze ervaren stempelmakers.

 

Eenvoudig Bestellen en Professionele Ondersteuning: Het bestellen van uw stempel is een kwestie van enkele minuten. Selecteer de gewenste stempel, ontwerp deze naar uw smaak en plaats uw bestelling. Heeft u vragen over onze stempels of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Ons toegewijde team staat klaar om u te assisteren via chat, mail of telefoon en biedt professioneel advies.

 

Verbeter uw zakelijke administratie met de Colop P700/S2 datumstempel met tekstplaat. Bestel vandaag nog uw eigen stempel voor een professionele uitstraling en efficiënt werken!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.