Deurwaarders-stempel type 1

Deurwaarders-stempel type 1

Speciale deurwaarders datumstempel met de dagen voluit, Voorbeeld: achtentwintigste januari

Meer informatie
148,93 Excl. btw
180,21 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Bespaar tijd en verhoog de efficiëntie met onze Deurwaardersstempel voor Volledige Datums!

Als deurwaarder weet je als geen ander hoe belangrijk het is om elke datum nauwkeurig en volledig op formulieren te noteren. Maar laten we eerlijk zijn, het handmatig schrijven van de datum in letters kan tijdrovend zijn en kostbare minuten verspillen die je liever aan andere belangrijke taken zou besteden.

Daarom hebben we speciaal voor deurwaarders deze innovatieve Deurwaardersstempel ontworpen. Met deze doordraaibare datumstempel is het noteren van volledige datums een fluitje van een cent geworden. Geen gedoe meer met het uitschrijven van de datum in letters, want deze enkele stempel bevat alle datums die je nodig hebt!

 

Waarom onze Deurwaardersstempel?

  • Tijdsbesparing: Met één simpele druk op de stempel hoef je niet langer de datum handmatig te noteren in letters. Dit bespaart je waardevolle tijd die je kunt besteden aan het behandelen van dossiers en klanten.
  • Nauwkeurigheid: Geen zorgen meer over fouten bij het schrijven van datums. Onze stempel zorgt ervoor dat elke datum correct en volledig wordt weergegeven.
  • Professioneel: Deurwaarders staan bekend om hun precisie en professionaliteit. Met onze stempel kun je jouw documenten een uniforme en professionele uitstraling geven.
  • Efficiëntie: Deze stempel bevat alle datums, dus je hebt altijd direct toegang tot de juiste notatie.
  • Duurzaamheid: Onze stempel is ontworpen om lang mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik. Je kunt vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid ervan.

Kortom, met onze Deurwaardersstempel voor Volledige Datums verbeter je niet alleen je efficiëntie, maar ook de kwaliteit van je werk. Maak komaf met tijdrovende administratieve taken en focus op wat echt belangrijk is in je beroep. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het gemak en de voordelen van deze handige stempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.