Deurwaarders-stempel type 2 (set)

Deurwaarders-stempel type 2 (set)

Set speciale deurwaarders-datumstempel met de dagen voluit. Voorbeeld: eenendertigste januari

Meer informatie
148,93 Excl. btw
180,21 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Vvoor Juridische Professionals: De Deurwaardersdatumstempel

In de veeleisende wereld van juridische zaken is tijd van onschatbare waarde. Voor deurwaarders, die dagelijks met complexe documentatie te maken hebben, begrijpen we als geen ander het belang van efficiëntie en nauwkeurigheid. Daarom presenteren we met trots onze innovatieve Deurwaardersdatumstempel, een onmisbaar hulpmiddel voor juridische professionals.

 

Wat maakt onze Deurwaardersdatumstempel uniek?

  • 1. Op Maat Gemaakt voor U: Deze stempel is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van deurwaarders. Het tijdrovende handmatig schrijven van volledige datums in letters behoort tot het verleden. Onze stempel neemt deze taak van u over.
  • 2. Volledige Datums, Geen Gedoe: Het omslachtig noteren van volledige datums in letters is verleden tijd. Met onze Deurwaardersdatumstempel wordt de volledige datum moeiteloos en foutloos in letters gestempeld, bijvoorbeeld "achtentwintigste januari."
  • 3. Twee Stempels in Één Set: We hebben deze set zorgvuldig samengesteld om aan al uw behoeften te voldoen. De eerste stempel is geschikt voor datums van de "eerste" tot de "zestiende," terwijl de tweede stempel datums van de "zestiende" tot de "eenendertigste" behandelt. Het is een complete oplossing in één pakket.
  • 4. Efficiënt en Betaalbaar: Bij ons geloven we dat efficiëntie niet duur hoeft te zijn. Daarom bieden we deze Deurwaardersdatumstempel aan als een kosteneffectieve oplossing. U krijgt beide stempels in één set, waardoor uw efficiëntie wordt verhoogd zonder uw budget te belasten.

 

Waarom kiezen voor de Deurwaardersdatumstempel?

Nauwkeurigheid: Onze stempel garandeert een foutloze weergave van datums in letters, zonder enige kans op verwarring of fouten.

Tijdsbesparing: Vereenvoudig uw administratieve taken door handmatig datums schrijven volledig te elimineren.

Professionaliteit: Maak indruk op uw cliënten en collega's met de professionele uitstraling en aandacht voor detail die onze stempel biedt.

Kosteneffectief: U krijgt twee stempels voor de prijs van één, waardoor uw efficiëntie wordt verhoogd zonder uw budget te overschrijden.

 

Laat kostbare factureerbare uren niet verloren gaan aan het handmatig noteren van datums. Omarm de Deurwaardersdatumstempel en ervaar een nieuw niveau van efficiëntie in uw praktijk. Uw tijd is kostbaar, en met onze stempel kunt u deze optimaal benutten!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.