Doe het zelf Printer S 260

Doe het zelf Printer S 260 Dater SET

Datumstempel Colop S260, 4 regels. Inclusief 1 letter/cijferset met een letterhoogte van 4.0 mm.

Meer informatie
31,16 Excl. btw
37,70 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

De Doe het zelf Printer S 260 Dater SET - een handige diy datum/tekst stempel

Stel je voor: de Doe het zelf Printer S 260 Dater SET, jouw ultieme partner voor stempelcreaties op maat. Deze stempel biedt een blanco canvas waarop je moeiteloos jouw eigen tekst en datums kunt vormgeven. 

 

Ontdek hier de opvallende kenmerken van deze stempel:

Volledig Aanpasbaar: Met de meegeleverde losse lettertjes en cijfertjes ben jij de ontwerper. Creëer elke gewenste tekst, waardoor deze stempel zich onderscheidt als een ware doe-het-zelf stempelkunstenaar.

Ingebouwd Inktkussen: Het inktkussen op waterbasis is slim ingebouwd, wat resulteert in afdrukken die altijd scherp en levendig zijn, zonder het geknoei met traditionele inktpotten.

Eenvoudige Datuminstelling: De doordraaibare datum staat altijd perfect gecentreerd op de stempelplaat. Voeg tekst toe boven en/of onder de datum voor een persoonlijke touch.

Haarscherpe Afdrukken met 4 mm Datumhoogte: Met een afdrukhoogte van 4 mm zijn jouw boodschappen altijd gemakkelijk te lezen en te begrijpen.

Geschikt voor 2 Regels Tekst: Deze stempel ondersteunt twee regels tekst, zowel boven als onder de datum, met een maximaal afdrukformaat van 45x24 mm.

Milieubewust en Duurzaam: Net als alle Colop stempels, draagt ook deze stempel bij aan een schonere planeet dankzij zijn CO2-neutrale karakter.

Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder blauw, rood, zwart, groen en blauw/rood, en kan gemakkelijk worden vernieuwd.

Eenvoudige Tekstbewerking: Het bijgeleverde pincet maakt het aanbrengen en wijzigen van letters, cijfers en tekens een fluitje van een cent.

Stabiliteit en Duurzaamheid: De robuuste metalen constructie zorgt voor betrouwbare en consistente afdrukken, waardoor deze stempel een investering is voor de lange termijn.

12 Jaarbanden voor Onbeperkte Aanpassing: Met maar liefst 12 jaarbanden heb je de flexibiliteit om datums zo vaak als nodig aan te passen.

Compleet Assortiment Hoofdletters en Symbolen: De set wordt geleverd met een uitgebreide selectie hoofdletters, evenals veelgebruikte pictogrammen en symbolen, zodat je vrijwel elke boodschap kunt vormgeven.

 

Kortom, de Doe het zelf Printer S 260 Dater SET biedt grenzeloze vrijheid om jouw stempelwerk volledig naar eigen wens aan te passen, met de gemoedsrust van duurzame prestaties en een gebruiksvriendelijk ontwerp. Ervaar vandaag nog de veelzijdigheid en efficiëntie van deze stempel voor al jouw stempelbehoeften!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.