DIY Stamp Mouse 20/1
DIY Stamp Mouse 20/1

DIY Stamp Mouse 20/1

Stamp Mouse 20/1, 4 regels. Incl. 1 letter/cijferset met een individuele letterhoogte van 3.5 mm.

Meer informatie

Afdrukformaat: 38 x 14mm

22,01 Excl. btw
26,63 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

De DIY Stamp Mouse 20/1 - Uw Creatieve Bondgenoot voor Zelfgemaakte Stempelkunst

Met 1 hand te openen en af te stempelen. Veel gebruikersgemak. Maximaal 4 regels. Het maximale afdrukformaat is 14 x 38 mm. Inclusief 1 letter/cijferset met een individuele letterhoogte van 3.5 mm.

Stel u voor dat u uw stempels kunt aanpassen aan uw exacte behoeften, elke keer opnieuw. Dat is precies wat de DIY Stamp Mouse 20/1 mogelijk maakt. Deze handige pocketstempel geeft u de vrijheid om moeiteloos tekst te creëren met losse lettertjes en cijfers. Het is een ware 'doe-het-zelf' stempel waarmee u uw boodschappen, namen en data kunt personaliseren met gemak.

Opvallende Eigenschappen van de DIY Stamp Mouse 20/1:

Creatieve Vrijheid in Uw Handen: Deze stempel opent de deur naar onbeperkte mogelijkheden. Van aangepaste uitnodigingen tot speciale groetkaarten, uw creatieve visie komt tot leven.

Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Dankzij het intuïtieve ontwerp kunt u zonder moeite de losse letters en cijfers plaatsen en verwisselen. Geen gedoe meer met ingewikkelde stempelmechanismen.

Inktkussen Ingebouwd: Met het ingebouwde inktkussen kunt u direct stempelen zonder gedoe met aparte inktpads. U bent klaar om te stempelen wanneer u maar wilt.

Duurzaam en Herbruikbaar: Deze stempel is ontworpen om lang mee te gaan. U kunt de letters en cijfers steeds weer hergebruiken voor talloze projecten.

Compact en Draagbaar: De pocketstempel is handig en past gemakkelijk in uw tas of zak, zodat u altijd en overal kunt stempelen.

 

Met de DIY Stamp Mouse 20/1 voegt u een persoonlijk tintje toe aan uw creatieve projecten. Of u nu een amateur, kunstenaar of professional bent, deze stempel biedt eindeloze mogelijkheden om unieke stempelafdrukken te maken. Laat uw verbeelding de vrije loop en breng uw ideeën tot leven met deze veelzijdige stempel.

Ontdek de wereld van DIY-stempelen met de DIY Stamp Mouse 20/1 en maak stempelkunst die uw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.