Ei stempel

De eier stempel is nog steeds niet zo heel erg gekend en dat is eigenlijk erg jammer, want u kunt er heel wat kanten mee op! Eier stempels zijn niet alleen nuttig voor uw zaak, maar kunnen ook gebruikt worden voor creatieve doeleinden. Zowel zakelijk als privé. Ze komen dus in verschillende situaties handig van pas. Hieronder vertellen wij u meer over de toepassingen!Wat zijn eierstempels?

Eier stempels zijn datum of tekststempels met eventueel een afbeelding die in combinatie met de Noris 170 eierinkt geschikt zijn om op eieren te stempelen. Er zijn bijvoorbeeld datumstempels voor eieren t.b.v. de houdbaarheid, maar ook andere modellen die bedoeld zijn voor creatieve doeleinden. Een leuke toepassing is het bestempelen van eieren voor hotels en B&Bs maar ook voor thuis om met een leuke tekst op het eitje uw gasten een onvergetelijk ontbijt te geven. Een ei stempel komt dus zowel van pas voor particulieren als de horeca. Hieronder meer over de mogelijkheden van een eierstempel!

Creatief plezier met een eierstempel.

U hoeft helemaal geen eigen zaak te hebben om een ei stempel te kopen. U kunt namelijk ook eieren bestempelen met een lieve of leuke spreuk b.v. “EI♥YOU”. Verrassend en leuk voor uw partner als hij naar het werd gaat en hij vindt dit in zijn broodtrommel. Dit is ook een aanrader als u kinderen in huis heeft. Niets zo fijn als samen met uw kind knutselen, dit schept een hechte band!

Als Pasen eraan komt kunt u bijvoorbeeld de eieren stempelen met een mooie of grappige tekst. Pasen is uiteraard niet het enigste moment waarop eieren stempelen leuk is. U kunt ook samen met uw deugnieten eieren stempelen voor een verjaardag of op een ander belangrijk moment. Of gewoon een ei stempel gebruiken om het ontbijt een beetje bijzonderder te maken! Doordat u de eieren stempel zelf kunt ontwerpen is er heel veel mogelijk.

Een datumstempel voor eieren: altijd genieten van verse eitjes

Een datumstempel voor eieren kopen is een andere mogelijkheid. Dit gebeurt meestal in de fabriek bij het inpakken.  Deze ei stempels zijn geschikt om de houdbaarheid erop te zetten. “houdbaar tot”. Een ei stempel met datum zorgt ervoor dat u altijd van verse eieren kunt genieten. Dit is niet alleen erg aangenaam, maar ook veilig. Doordat u altijd weet wanneer de datum van de eieren verstreken is, vermijdt u een voedselvergifting. Een ei stempel met datum is dus zeker geen overbodige luxe!


 

Goedemorgen ei voor horecabedrijven

Als u een eigen horecazaak heeft zijn de eieren die u inkoop uiteraard al voorzien van een datum. Dit is gedaan met een houdbaarheids eierstempel. Alleen op die manier kunt u uw gasten van verse en gezonde eieren voorzien. Maar met onze eierstempels kunt u de eieren heel gemakkelijk en origineel versieren. Er zijn zoveel ideeën hiervoor. Denk eens aan een grappige tekst, een tip om erop uit te gaan of gewoon een “goedemorgen”. Op die manier maakt u het ontbijt voor uw gasten onvergetelijk!

Met een stempel op een ei ziet het er niet alleen fraaier uit, maar straalt het ook meer professionaliteit uit. Een stempel op een ei bedrukken is bijzonder leuk op feestdagen, maar het kan ook de gewone dagen opfleuren. Een echte aanwinst voor uw horeca bedrijf!

Eierstempel: ontdek verschillende soorten

Bent u op zoek naar een stempel voor op eieren? Welke eierstempels u moet kopen, hangt af van welke stempel op het ei moet worden bedrukt. Voor leuke symbolen en tekstjes heeft u namelijk een heel andere eier stempel nodig dan voor het bestempelen met datum. Hieronder meer uitleg over de verschillende soorten ei stempels!

Handstempel

Een andere  ei stempel dat geschikt is voor deze toepassingis een handstempel. Deze zijn namelijk verkrijgbaar in heel wat formaten. Hiermee kunt u mooie figuurtjes of teksten op de eieren bestempelen. Een handstempel is makkelijk om te gebruiken en kan daarom ook door kinderen gebruikt worden. Let er wel op dat de stempelafdruk niet hoger is dan 1 cm en niet breder dan 4cm. Hoe groter de stempelafdruk op uw ei, hoe moeilijke het wordt om een mooie afdruk te krijgen. Het is aan alle kanten bol en daarom is het afdrukformaat belangrijk.

Uw eigen ei stempel ontwerpen

Welk model van stempel u ook kiest, u kunt op onze site eenvoudig zelf de tekst ontwerpen. Hiervoor hoeft u gewoon op stempel van uw keuzen te drukken waarna u een eigen tekst kunt invullen. Afhankelijk van hoe groot de stempel is, kunt u er 1 of 2 regels tekst op laten zetten. Een klein logo of ander ontwerp naar keuze is uiteraard ook mogelijk. Laat je verbeelding helemaal de vrije loop en maak de leukste eier stempels voor uw zaak of eigen gebruik!

Een ei stempel kopen Kantoorstempels

Wilt u graag een ei stempel met datum kopen of heeft u liever eentje met een tekst of afbeelding? Dan vindt u in ons assortiment vast wat u zoekt. Een ei stempel kopen is bij Kantoorstempels niet alleen voordelig, maar ook erg makkelijk. Via een eenvoudig programma kunt u namelijk zelf de tekst of het logo toevoegen dat u verkiest. Ontdek nu ons aanbod en u vindt ongetwijfeld de beste eierstempel!