Gutenberg lakstaaf donker blauw

Originele Gutenberg donker blauwe lak. Te gebruiken bij een lakstempel.

Meer informatie
5,79 Excl. btw
7,01 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Levertijd lakstempels 1 à 3 werkdagen
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00

Ideale donker blauwe lak voor het verzegelen van brieven, het versieren van huwelijk-of geboortekaartjes, oorkonden, diploma's e.d. In de blauw lak kunt u een lintje verwerken en zodoende kan je twee documenten aan elkaar bevestigen.

Let op! Bij het verzenden van 1 lakstaaf kan breuk ontstaan. Het risico is voor de ontvanger. Een gebroken blauwe lakstaaf kan gewoon nog gebruikt worden. Het beste legt u de brokjes donker blauwe lak op een lepel en verwarmd deze. Zodra hij vloeibaar is giet u wat lak op uw papier/karton en druk daar de "koude" lakstempel in. Zo krijgt u de mooiste blauwe lakzegel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.