Handstempel 25x10 mm
Handstempel Handmade / Handgemaakt 25X10
Handstempel 25x10 mm
Handstempel Handmade / Handgemaakt 25X10

Handmade / Handgemaakt stempel

Handstempel met handmade of handgemaakt erop. Pas zelf je naam aan en bestel.

Meer informatie

Afdrukformaat: 25 x 10mm

12,80 Excl. btw
15,49 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Handstempel met houten montuur. Speciaal voor kaartenmakers. Deze stempel kan je achterop je zelfgemaakte kaart stempelen zodat iedereen kan zien wie de kaart gemaakt heeft. Je eigen merk teken. Deze stempel is geschikt om met iedere inktsoort te stempelen.

Tip! Wist je dat je hobbystempels schoon kan maken door er een plakbandje op de plakken en dan weer eraf te trekken? Is je hobbystempel dan nog niet schoon dan kan je hem schoonmaken met een oude tandenborstel en een beetje afwasmiddel. Let er wel op de dit alleen kan met stempels die gemaakt zijn van rubber.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.