Handstempel 75x35 mm Verpakking

ISPM 15 Handstempel 75x35 mm

ISPM 15 en meer modellen. Handstempel 75x35mm. Wijzig uw gegevens in het online voorbeeld en bestel.

Meer informatie

Afdrukformaat: 75 x 35mm

48,98 Excl. btw
59,27 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Handstempel 75x35 mm verpakking

 

Zo herkent u het merkteken voor ISPM 15:

NL ISO = landcode (NL)
000 = registratienummer van behandelaar
HT = behandelingswijze; Heat Treatment (HT) of begast met methylbromide (MB)

Los hout wordt voorzien van een merkteken waarbij de letter D ter aanduiding van stuwhout (Dunnage) wordt tUniek en Compleet: De ISPM 15 Handstempel 75x35 mm

De ISPM 15 Handstempel 75x35 mm, een uitzonderlijk aanpasbaar instrument voor de verpakkingsindustrie. Deze buitengewone handstempel stelt je in staat om op een moeiteloze manier je eigen gegevens toe te voegen aan verpakkingen, en zo te voldoen aan de cruciale IPPC-richtlijnen. 

 

Hier ontdek je de onderscheidende kenmerken en essentiële details die deze stempel echt uniek maken:

Maximaal Afdrukformaat: Met een opmerkelijk afdrukgebied van 75x35 mm biedt deze stempel voldoende ruimte om je informatie duidelijk en leesbaar te presenteren.

Robuuste Constructie: Vervaardigd uit hoogwaardig beukenhout, biedt de ISPM 15 Handstempel een stevige constructie die duurzaamheid garandeert en een aantrekkelijke uitstraling heeft.

Inktkussen Apart Verkrijgbaar: Let op dat dit product zonder inktkussen wordt geleverd. Je hebt de keuze om afzonderlijk te kiezen uit twee opties: het standaard stempelkussen Colop Micro 2 met op water gebaseerde inkt, of het Satzon stempelkussen dat snel droogt en nooit vlekken achterlaat.

ISPM 15 Conformiteit: Deze stempel is speciaal ontworpen om te voldoen aan de ISPM 15-eisen, wat overtuigend bewijs levert dat het behandelde hout de noodzakelijke warmtebehandeling heeft ondergaan om schadelijke organismen doeltreffend te verwijderen.

IPPC-Merkteken: Het IPPC-merkteken op deze stempel bevat:

  • NL ISO landcode (NL)
  • 000 3-cijferig registratienummer van de behandelaar
  • Behandelingswijze: Heat Treatment (HT), Dielectric Heating (DH) of Methyl Bromide (MB).

Belangrijke Opmerking: Wees ervan bewust dat begassing met methylbromide (MB) als alternatieve behandelingsmethode binnen de EU sinds 18 maart 2010 is verboden vanwege beperkingen op het gebruik van methylbromide. Niettemin blijft deze ISPM 15 Handstempel voldoen aan ISPM 15-eisen, ongeacht de toegepaste behandelingsmethode.

Kaderomlijsting: De markering is voorzien van een duidelijke kaderomlijsting. Binnen dit kader worden de IPPC-aren van tarwe en de codecomponenten van elkaar gescheiden door middel van een verticale lijn.

ISO-Landcode: Om nauwkeurige identificatie en conformiteit te waarborgen, scheidt een koppelteken de ISO-landcode van het unieke 3-cijferige registratienummer van je geregistreerde onderneming.

 

De ISPM 15 Handstempel 75x35 mm is een onmisbaar instrument om ervoor te zorgen dat je houten verpakkingen voldoen aan internationale voorschriften en normen. Dankzij de mogelijkheid om je eigen gegevens toe te voegen, biedt deze stempel flexibiliteit en naleving in één handig hulpmiddel. Bestel vandaag nog je ISPM 15 Handstempel om je verpakkingsprocessen te stroomlijnen en vlot te voldoen aan de ISPM 15-richtlijnen. Het is een unieke oplossing die is ontworpen om het verschil te maken in je verpakkingsactiviteiten.oegevoegd. Dit merkteken komt dus op los hout d.w.z. op hout waar nog een product van gemaakt kan worden.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.