Hobbystempels handgemaakt

Maak je eigen hobbystempel "handgemaakt" of "handmade" voor op de achterzijde van je zelf gemaakte kaart. Als je kijkt bij de verschillende modellen handgemaakt stempels dan zie je dat wij al diverse ontwerpjes voor je gemaakt hebben. Je hoeft alleen nog maar je naam in te vullen of die van een vriendin als je de stempel cadeau wilt geven. Als je zelf een ontwerp hebt dan kan je bij "meest voorkomende stempels" zoeken naar de juiste stempel en daar zelf je ontwerp uploaden of maken. Een hobby stempel is altijd leuk om te hebben of om cadeau te geven aan een vriendin die haar eigen wenskaarten maakt.

 

Houten hobby stempels of zelf-inktende hobby stempels

Al onze zelfinktende hobbystempels hebben inkt op waterbasis. Daar kan je op gewoon papier of karton mee stempelen maar niet op echte gladde oppervlakten zoals glimmend papier of karton. Dit gladde papier heet eigenlijk MC papier (machine coated). MC papier heeft dus een coatlaag over het papier heen waardoor gewone standaard inkt niet droogt. Wel zijn dit vaak handige stempels om mee te nemen. Neem nou bijvoorbeeld de Pocket Stamp of zakstempel. Dit model hobby stempel heeft het formaat van een geheugenstick of lipstick en is dus erg handig om mee te nemen naar een workshop. De hobby handstempel met een houten montuur is echter met iedere stempelinkt te combineren. Of je nu je hobby stempel met gewone inkt of sneldrogende inkt wilt gebruiken. Ook met andere kleuren stempelen is dus geen probleem. Heb je een hele gladde papiersoort dan gebruik je gewoon de StazOn inkt in combinatie met je hobbystempel.

Pocket Doe-Het-Zelf stempel   Handstempels

Handgemaakt hobbystempel ook origineel als cadeau

Natuurlijk is een hobbystempel een origineel en persoonlijk cadeau om aan een stempel-of scrapbook vriendin te geven. Met zo'n handgemaakt of handmade hobby stempel kan iedereen zien wie de kaart gemaakt heeft.