Hobbystempels handgemaakt

Hobbystempels handgemaakt

Maak uw eigen hobbystempel "handgemaakt" of "handmade" voor op de achterzijde van uw zelf gemaakte kaart. Als u kijkt bij de verschillende modellen handgemaakt stempels dan ziet u dat wij al diverse ontwerpjes voor u hebben gemaakt. U hoeft alleen nog maar uw naam in te vullen of die van een vriendin als u de stempel cadeau wilt geven. Als u zelf een ontwerp hebt dan kunt u bij "meest voorkomende stempels" zoeken naar de juiste stempel en daar zelf uw ontwerp uploaden of maken. Een hobby stempel is altijd leuk om te hebben of om cadeau te geven aan een vriendin die haar eigen wenskaarten maakt.

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Voor bestellingen boven de € 75,- berekenen wij geen verzendkosten

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

hobbystempels handgemaakt

Houten hobby stempels of zelf-inktende hobby stempels

Al onze zelfinktende hobbystempels hebben inkt op waterbasis. Daar kunt u op gewoon papier of karton mee stempelen maar niet op echte gladde oppervlakten zoals glimmend papier of karton. Dit gladde papier heet eigenlijk MC papier (machine coated). MC papier heeft dus een coatlaag over het papier waardoor gewone standaard inkt niet droogt. Wel zijn dit vaak handige stempels om mee te nemen. Neem nou bijvoorbeeld de Pocket Stamp of zakstempel. Dit model hobby stempel heeft het formaat van een geheugenstick of lipstick en is dus erg handig om mee te nemen naar een workshop. De hobby handstempel met een houten montuur is echter met iedere stempelinkt te combineren. Of u nu uw hobby stempel met gewone inkt of sneldrogende inkt wilt gebruiken. Ook met andere kleuren stempelen is dus geen probleem. Heeft u een hele gladde papiersoort dan gebruikt u gewoon de StazOn inkt in combinatie met uw hobbystempel.

Handgemaakt hobbystempel ook origineel als cadeau

Natuurlijk is een hobbystempel een origineel en persoonlijk cadeau om aan een stempel-of scrapbook vriendin te geven. Met zo'n handgemaakt of handmade hobby stempel kan iedereen zien wie de kaart gemaakt heeft. Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat iemand van uw vrienden een eigen bedrijfje heeft. Hoe leuk is het dan als u een stempel cadeau kunt doen met bijvoorbeeld het logo van zijn/haar bedrijfje. Of misschien pakt uw vrienden de pakketjes wel erg persoonlijk in. Dan kunt u bijvoorbeeld een woodies stempel cadeau doen met een leuke uitspraak zoals '100% handmade' of 'Thank you'.