Handstempel 100x20 mm Deurwaarder ondergetekende verklaart

Houten Handstempel 100x20 mm Deurwaarder

Deurwaarders tekst stempels. Keuze uit verschillende deurwaarders teksten. Pas zelf uw tekst aan!

Meer informatie

Afdrukformaat: 100 x 20mm

43,03 Excl. btw
52,07 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Houten Handstempel 100x20mm voor Deurwaarders

Onze 100x20mm houten handstempel is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van deurwaarders. Deze stempel is de ideale metgezel voor deurwaarders bij het markeren van cruciale teksten en symbolen op belangrijke juridische documenten.

 

Productinformatie:

Op maat gemaakt voor deurwaarders: Deze stempel is nauwkeurig afgestemd op de unieke eisen van deurwaarders. Of u nu juridische documenten stempelt, officiële correspondentie markeert of certificaten valideert, deze stempel is speciaal ontworpen voor uw vakgebied.

Scherpe en duidelijke afdrukken: Met onze Deurwaarders Handstempel bent u verzekerd van altijd scherpe en heldere afdrukken, wat de professionele uitstraling van uw documenten garandeert, keer op keer.

Elegant en duurzaam houten frame: De stempel wordt geleverd met een stevig houten frame dat niet alleen duurzaam is maar ook een vleugje stijl toevoegt aan uw werkruimte. Het ergonomische ontwerp zorgt voor comfortabel gebruik en maximale precisie bij het stempelen.

Volledig aanpasbaar: Met deze stempel heeft u de vrijheid om verschillende deurwaardersteksten en symbolen af te drukken, zodat u zich kunt aanpassen aan de specifieke eisen van elke situatie. Dit maakt deze stempel uiterst veelzijdig en onmisbaar voor deurwaarders.

 

Specificaties:

  • Afmetingen: 100mm x 20mm
  • Houten frame voor duurzaamheid en esthetiek
  • Geschikt voor een breed scala aan deurwaardersteksten
  • Altijd scherpe en heldere afdrukken
  • Een essentiële tool voor deurwaarders

 

Met de Houten Handstempel 100x20mm voor Deurwaarders kunt u met vertrouwen en precisie belangrijke documenten stempelen zoals vereist in uw beroep. Investeer in kwaliteit en professionaliteit met deze stempel, die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van deurwaarders.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.