Colop Printer 53 ISPM Packaging stempel

ISPM 15 stempel Colop Printer 53

ISPM 15 en meer modellen. Colop Printer 53. Wijzig uw gegevens in het online voorbeeld en bestel.

Meer informatie

Afdrukformaat: 45 x 30mm

26,52 Excl. btw
32,09 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Unieke Beschrijving van de ISPM 15 Stempel Colop Printer 53

De ISPM 15 stempel Colop Printer 53 betekent een revolutie voor de verpakkingsindustrie. Deze zelfinktende stempel biedt een ongekende mate van maatwerk, waardoor u moeiteloos uw eigen gegevens in het ontwerp kunt integreren. 

 

Hier zijn enkele opmerkelijke eigenschappen van deze baanbrekende stempel:

  • Indrukwekkend Formaat: Met een maximaal afdrukformaat van 45x30 mm biedt deze stempel ruimte voor grootschalige prestaties.
  • Milieubewust: Als onderdeel van Colop's inzet voor duurzaamheid is deze stempel CO2-neutraal, waardoor u actief bijdraagt aan het verminderen van uw ecologische voetafdruk.
  • Ingebouwde Inktvoorziening: Het geïntegreerde inktkussen garandeert consistent scherpe afdrukken, zonder gedoe of onderbrekingen.
  • Creatieve Vrijheid: Personaliseer uw stempel met uw eigen gegevens en creëer een unieke uitstraling voor uw bedrijf.

 

De ISPM 15 stempel Colop Printer 53 is van onschatbare waarde voor bedrijven die houten verpakkingen gebruiken voor internationaal transport. Deze stempel bevat het essentiële IPPC-merkteken met de volgende identificerende elementen:

  • NL ISO Landcode: NL
  • Registratienummer Behandelaar: Een uniek 3-cijferig registratienummer van de behandelaar.
  • Behandelingswijze: U kunt kiezen uit Heat Treatment (HT), Dielectric Heating (DH) of Methyl Bromide (MB) als behandelmethode.

 

Merk op dat begassing met methylbromide (MB) binnen de EU niet langer is toegestaan vanwege milieubeperkingen. Buiten de EU wordt deze methode echter nog steeds toegepast. Onze ISPM 15 stempel Colop Printer 53 garandeert de naleving van ISPM 15-normen voor uw houten verpakkingen.

Het IPPC-merkteken heeft een karakteristieke kaderrand die de IPPC-korenaar en de code-componenten duidelijk scheidt met een verticale lijn. Een koppelteken markeert de scheiding tussen de ISO-landencode en het unieke 3-cijferige registratienummer van uw geregistreerde onderneming.

 

Kies voor de ISPM 15 stempel Colop Printer 53 en optimaliseer uw verpakkingsprocessen terwijl u voldoet aan internationale standaarden voor houten verpakkingen. Het is de slimme keuze voor een moderne en verantwoordelijke verpakkingsindustrie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.