Colop Printer Q 30 verpakking

ISPM 15 stempel Colop Printer Q30

ISPM 15 Colop Q30 stempel en meer voor verpakkingsindustrie. Wijzig uw gegevens in het online voorbeeld en bestel.

Meer informatie

Afdrukformaat: 31 x 31mm

30,89 Excl. btw
37,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

De Innovatieve Colop Printer Q30 ISPM 15 Stempel - Maatwerk voor Uw Verpakkingen

Bent u op zoek naar een baanbrekende oplossing om te voldoen aan de strikte ISPM 15-voorschriften voor houten verpakkingen? Zoek niet verder! De Colop Printer Q30 ISPM 15 Stempel is een geavanceerde zelfinktende stempel die niet alleen uitmunt in efficiëntie, maar ook volledig aanpasbaar is, wat het tot een onmisbaar instrument maakt voor de verpakkingsindustrie.

 

De Voordelen in een Notendop:

ISPM 15-Compliant: Het naleven van de IPPC-richtlijn is nu moeiteloos. Met de Colop Printer Q30 ISPM 15 Stempel kunt u erop vertrouwen dat uw houten verpakkingen voldoen aan de strenge behandelingsvereisten, met een nauwkeurig en duidelijk merkteken.

Flexibel Ontwerp: Personaliseer het stempelontwerp met uw eigen gegevens, waaronder de NL ISO-landcode, het unieke 3-cijferige registratienummer van de behandelaar en de toegepaste behandelingsmethode (Heat Treatment, Dielectric Heating of Methyl Bromide).

Milieuvriendelijk: Als onderdeel van de Colop-familie is deze stempel CO2-neutraal, wat niet alleen aan regelgeving voldoet, maar ook bijdraagt aan een duurzamere planeet.

Ingebouwd Inktkussen: De Colop Printer Q30 ISPM 15 Stempel is voorzien van een ingebouwd inktkussen voor moeiteloze en consistente afdrukken, telkens weer.

Diverse Inktkleuren: Personaliseer uw stempel verder door te kiezen uit een scala aan inktkleuren, zoals blauw, rood, zwart, groen en meer.

Herkenbaar Merkteken: Het IPPC-merkteken wordt geleverd met een opvallende kaderrand en scheidt de ISO-landcode van het unieke 3-cijferige registratienummer met een koppelteken, waardoor het onderscheidend is.

 

Verhoog de traceerbaarheid van uw houten verpakkingen en garandeer de naleving van internationale normen met de betrouwbare en veelzijdige Colop Printer Q30 ISPM 15 Stempel. Markeer uw zendingen met vertrouwen en gemak, terwijl u voldoet aan de ISPM 15-vereisten. Creëer uw eigen merkteken en bescherm uw goederen vandaag nog!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.