Naamstempels

Naamstempels worden veel gebruikt. Zowel particulier als voor bedrijven. Door digitalisering gebruiken bedrijven hun naamstempels minder vaak maar de noodzaak om er één te hebben blijft. Een naamstempel geeft daarbij ook een professionele uitstraling op papier. Behalve de adresgegevens kan op een naamstempel uiteraard ook uw logo geplaatst worden. Daar hangt geen meerprijs aan. Een stempel heeft altijd 1 kleur, dus het logo heeft dezelfde kleur als de tekst. Wilt u één of meerdere naamstempels kopen lees dan hieronder verder of ga direct naar:

 

 

Het allernieuwste in stempelland is de electronische Full Color stempel de Colop E-Mark. Deze electronische allerkunnerkan verschillende soorten fullcolor stempelafdrukken maken. Gaat u deze naamstempel kopen dan kunt u gebruik maken van de speciale app om de teksten/logo’s te importeren en maakt u de mooiste full color afdrukken. Ook kunt u wisselen van afdruk zo vaak u maar wilt. Een naamstempel of een stempel met logo, het kan allemaal

Naamstempel laten maken

Naamstempel laten maken en naamstempel bestellen is eigenlijk heel gemakkelijk op onze website. Kijk in de linker kolom welke naamstempel u wilt bestellen. Er is een grote keuze uit modellen. Het hoofdstukje “Meeste voorkomende stempels” zegt het al. Hier zou u kunnen starten met uw zoektocht om een naamstempel te laten maken. Heeft u een keuze gemaakt, dan kunt u met het ontwerpen van de naamstempel beginnen. Tekst, logo, het is allemaal mogelijk. Heeft u het ontwerp gemaakt en bent u helemaal tevreden, dat kunt u uw stempel bestellen. Doet u dit op werkdagen voor 15.00 uur, dan versturen wij uw naamstempel nog dezelfde dag.

In welke situaties maakt u gebruik van een naamstempel

Wilt u een naamstempel laten maken dat is het belangrijk te weten waarop u gaat stempelen. In de meeste gevallen zal dit op gewoon (niet glad) papier zijn. Dan volstaat de standaard inkt die in een zelfinktende stempel zit.
Wij kunnen een naamstempel maken zoals u dat wilt. Met een tekst, een logo of zelfs een soort van blokstempel voor de boekhouding. Het kan allemaal.
Naamstempel zelf maken? Ook kunt u zelf uw stempel maken. Daarvoor hebben wij de zgn. Doe Het Zelf stempels. Dit zijn zelfinktende stempels met losse letters. Die kunt u zelf in de stempel zetten en zo een tekst maken. Een logo kan dan niet. De tekst maken vergt enige handigheid. Wilt u deze naam stempel zelf maken omdat u denkt dat de levertijd sneller is? Kies dan toch maar voor een naamstempel laten maken want daarvan is de levertijd net zo snel.

Hieronder vindt u toepassingen voor naamstempels. Uiteraard zijn er nog veel meer!

  • Op rekeningen en briefpapier.
  • Onder belangrijke papieren, contracten, werkovereenkomsten e.d.
  • Een handtekeningstempel zonder tekst, met dus alleen een handtekening
  • Als visitekaartje.
  • Naamstempel kind. Voor in kleding van kinderen (school, sport)*.
  • Voor in kleding van ouderen in zorgcentra*.

* Let op! Hier is speciale textielinkt voor.

Verschillende merken naamstempels

Er zijn heel veel verschillende merken naamstempels te bestellen. De beste en bekendste zijn Colop en Trodat. Dit zijn veelal zelfinktende stempels. Dat betekend dat ze een ingebouwd stempelkussen hebben waardoor je geen los stempelkussen nodig hebt. Dit stempelkussen is machinaal gevuld waardoor je, afhankelijk van met merk en de hoeveelheid inkt die je nodig hebt, tot wel 7.000 afdrukken kan maken. Daarna kan je een nieuw inktkussentje aanschaffen. Dit kost meestal slechts een paar euro. Een nieuwe naam stempel kopen als de tekst niet meer juist is en gewisseld met worden is niet nodig. U vervangt gewoon het stempelplaatje en het inktkussentje. Een nieuwe stempel maken is dus vaak helemaal niet nodig.

Verschillende uitvoeringen Colop en Trodat naamstempels

Wij hebben beide merken in ons assortiment. Zowel Colop als Trodat hebben allerlei verschillende type naamstempels. Zo heeft Colop de kunststof Colop Printer, de robuuste Colop Classic en de metalen Colop Expert-line. Trodat heeft de Trodat Printy en de Professional naam stempels.
U kunt al deze naamstempels bestellen via deze website. De naamstempels zijn gemakkelijk online vorm te geven en leverbaar binnen 1 werkdag. Van het merk Colop hebben we ook Doe-Het-Zelf stempels. U kunt dan uw naamstempel zelf maken. Een naamstempel kopen was nog nooit zo gemakkelijk!