Naamstempels

Naamstempels worden veel gebruikt.

Zowel particulier als voor bedrijven is een naamstempel ideaal. Door digitalisering gebruiken bedrijven hun naamstempels minder vaak, maar de noodzaak om er een te hebben blijft. Een naam stempel geeft daarbij ook een professionele uitstraling op papier. Behalve de adresgegevens kan op een naamstempel uiteraard ook uw logo geplaatst worden. Daar hangt geen meerprijs aan. Een stempel heeft altijd één kleur, dus het logo heeft dezelfde kleur als de tekst. Eén of meerdere naamstempels kopen? Volg heel handig onderstaande stappen en/of lees de tekst hieronder.

☑️ Kies het juiste type naamstempel uit en klik daar op.

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden.

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening.

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw naamstempel(s) dezelfde dag.

 

Stempels met naam laten maken
 

Naamstempel laten maken

Een eigen naamstempel laten maken en een naamstempel bestellen is heel gemakkelijk bij Kantoorstempels.be. Kijk in de linkerkolom welke naam stempel u wilt bestellen. Er is een grote keuze uit verschillende modellen. De categorie “Meest voorkomende stempels” zegt het al. Hier zou u kunnen starten met uw zoektocht om uw eigen naamstempel te laten maken. 

Heeft u een keuze gemaakt, dan kunt u met het ontwerpen van de naam stempel beginnen. Hier vindt u meerdere mogelijkheden om uw naamstempels te maken zoals het toevoegen van tekst, logo’s, kaders of lijnen. Het is allemaal mogelijk!

Heeft u het ontwerp gemaakt en bent u helemaal tevreden, dat kunt u uw naamstempels bestellen. Doet u dit op werkdagen voor 15.00 uur, dan versturen wij uw stempel nog dezelfde dag.

 

In welke situaties maakt u gebruik van een naamstempel?

Wilt u een naamstempel laten maken? Dan is het belangrijk om te weten waarop u gaat stempelen. In de meeste gevallen zal dit op gewoon (niet glad) papier zijn. Dan volstaat de standaard inkt die in een zelfinktende stempel zit.

Wij kunnen naamstempels maken zoals u dat wilt. Met een tekst, een logo of zelfs een blokstempel voor de boekhouding. Het kan allemaal!

Hieronder vindt u een aantal toepassingen voor stempels met naam. Uiteraard zijn er nog veel meer!

  • Op rekeningen en briefpapier.
  • Onder belangrijke papieren, contracten, werkovereenkomsten e.d.
  • Een handtekeningstempel zonder tekst, met dus alleen een handtekening.
  • Als visitekaartje.
  • Naamstempel kind. Voor in kleding van kinderen (school, sport)*.
  • Voor in kleding van ouderen in zorgcentra*.

* Let op! Hier is speciale textielinkt voor.

 

Doe-het-zelf naamstempels

Een naam stempel maken waarvan u de tekst kunt verwisselen? Daarvoor hebben wij de zogenaamde doe-het-zelf stempels. Dit zijn zelfinktende stempels met losse letters en cijfers. Die kunt u zelf in de stempel zetten waardoor u een eigen tekst kunt maken. Een logo is hier helaas niet mogelijk. De tekst maken vergt enige handigheid met behulp van de pincet. 
 

Naamstempel kind: de textielstempel

U heeft het wellicht weleens meegemaakt dat uw kind zijn of haar jas, sjaal of handschoenen kwijt is geraakt op school. Omdat er zoveel verschillende jassen bij elkaar hangen op een school is de kans natuurlijk groter dat deze kwijtraakt of dat iemand anders het per ongeluk meeneemt. Dit probleem is snel en makkelijk op te lossen met een textielstempel met naam erop.

Gebruik de stempel met naam om alle kleding van uw kinderen te stempelen zodat u er zeker van bent dat niks meer kwijtraakt. U kunt dit natuurlijk ook gebruiken bij uw eigen kleding of andere accessoires. De stempels zijn in enkele stappen te personaliseren via onze ontwerptool, zodat u er zelf voor kan kiezen of u alleen de initialen wilt toevoegen of een volledige naam. 

Wilt u de naamstempels bestellen? Doet u dit op werkdagen voor 15:00 uur, dan verzenden wij de bestelling dezelfde dag nog!

 

Verschillende merken naamstempels

Er zijn heel veel verschillende merken naamstempels te bestellen. De beste en bekendste zijn de stempels van Colop en Trodat. Dit zijn veelal zelfinktende stempels. Dat wil zeggen dat deze stempels een ingebouwd stempelkussen hebben waardoor u geen los stempelkussen nodig heeft. Dit stempelkussen is machinaal gevuld waardoor u, afhankelijk van met merk en de hoeveelheid inkt die u nodig heeft, tot wel 7.000 afdrukken kunt maken. Daarna kunt u een nieuw inktkussentje aanschaffen. Een volledig nieuwe naam stempel maken zodra de tekst niet meer klopt is dus niet nodig. U vervangt gewoon het stempelplaatje en het inktkussentje
 

Verschillende uitvoeringen Colop en Trodat naamstempels

Zowel van Colop als Trodat hebben we verschillende type naamstempels in ons assortiment. Zo heeft Colop de kunststof Colop Printer, de robuuste Colop Classic en de metalen Colop Expert-line. Trodat heeft de Trodat Printy en de Professional naam stempels.

U kunt al deze naamstempels bestellen via onze website. Alle stempels zijn gemakkelijk online vorm te geven en leverbaar binnen 1 werkdag. Een stempel met eigen naam kopen was nog nooit zo gemakkelijk!