Pocketstamp Plus 20 Zwart

Pocket Stamp 20 Plus - Zwart. Ontwerp hier zelf uw trendy zakstempel voor onderweg.

Meer informatie

Afdrukformaat: 38 x 13mm

21,51 Excl. btw
26,03 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Verken de Handige Functionaliteit: Pocketstamp Plus 20 Black

 

Pocketstamp Plus 20 Black Productinformatie:

De Pocketstamp Plus 20 Black is jouw ideale partner voor moeiteloze efficiëntie en een professionele uitstraling, ongeacht waar je je bevindt. Met een ruim afdrukgebied van maximaal 38x13 mm en een ingebouwd inktkussen met watergedragen inkt, is deze compacte stempel perfect geschikt voor diverse situaties, of je nu onderweg bent of op kantoor werkt.

 

Pocketstamp Plus 20 Black Kenmerken:

Compacte Draagbaarheid: Gemakkelijk mee te nemen, past in je broekzak, handtas of laptoptas.

Elegant Zwart Ontwerp: Het stijlvolle zwarte frame voegt niet alleen functionaliteit toe, maar ook een vleugje klasse aan je stempelervaring.

Ruim Afdrukgebied: Met een royale maximale grootte van 38x13 mm biedt deze stempel voldoende ruimte voor belangrijke details.

Inktkussen Ingebouwd: Het geïntegreerde inktkussen bevat watergedragen inkt, ideaal voor normaal (niet-glad) papier, voor scherpe, heldere afdrukken.

Veelzijdige Toepassingen: Of je nu documenten moet markeren, formulieren invult of notities maakt, deze stempel staat paraat.

Uitstekend voor Geocaching: Voor geocaching-liefhebbers kan deze stempel dienen als de perfecte geocaching-stempel, om je persoonlijke markering achter te laten op logboeken en caches.

 

Pocketstamp Plus 20 Black Toepassingen :

Efficiënte Documentatie: Snel aantekeningen maken, belangrijke informatie markeren en een persoonlijk tintje geven aan documenten.

Stempelen onderweg: Of je nu onderweg bent voor werk of plezier, deze stempel past zich aan aan je dynamische levensstijl.

Professioneel Gebruik: Voor professionals die veel onderweg zijn, biedt deze stempel een handige manier om je merk te presenteren en documenten te valideren.

Creatieve Uiting: Gebruik de stempel voor kunstprojecten, scrapbooking en andere creatieve expressies.

Geocaching Avonturen: Voeg een persoonlijke stempel toe aan je geocaching-logboeken en markeer je ontdekkingen op een unieke manier.

 

Met de Pocketstamp Plus 20 Black heb je de kracht van een stempel binnen handbereik, klaar om je leven en werk te vereenvoudigen. Een compacte, professionele en stijlvolle metgezel voor al jouw dagelijkse avonturen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.