Pocket Stamp Mini zwart

Pocketstamp Mini Zwart

Pocketstamp Mini Zwart inclusief stempelkussentje. Het kleinste model in de serie Pocketstempels.

Meer informatie

Afdrukformaat: 39 x 10mm

20,40 Excl. btw
24,68 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Pocketstamp Mini Black - Handzame Draagbare Stempel voor Onderweg

 

Productinformatie:

De Pocketstamp Mini Black is een compacte en praktische stempel die specifiek ontworpen is voor gebruik onderweg. Met zijn elegante zwarte frame en krachtige afdrukmogelijkheden, is deze stempel een essentieel hulpmiddel voor iedereen die behoefte heeft aan moeiteloos stempelwerk van hoge kwaliteit.

 

Belangrijkste eigenschappen:

Compact en Draagbaar: Dankzij zijn geringe omvang past deze stempel gemakkelijk in uw zak, tas of reisetui, zodat u altijd en overal kunt stempelen, waar u zich ook bevindt.

Maximaal Afdrukformaat: Met een royaal afdrukformaat van 39x10mm biedt de Pocketstamp Mini Black voldoende ruimte voor uw eigen tekst, logo of ontwerp.

Ingebouwd Inktkussentje: De ingebouwde inktcartridge bevat inkt op waterbasis, ideaal voor gebruik op standaard papieroppervlakken. Zo heeft u altijd de juiste inkt bij de hand zonder gedoe.

Capaciteit van Drie Regels: Met de mogelijkheid om maximaal drie tekstregels te bevatten, is deze stempel perfect voor het toevoegen van belangrijke informatie, zoals contactgegevens, datums en meer.

 

Toepassingen:

Stempelen onderweg: Of u nu op zakenreis bent, een conferentie bijwoont of gewoon onderweg bent, deze stempel maakt het gemakkelijk om belangrijke documenten te voorzien van uw persoonlijke of zakelijke gegevens.

Kantoor en Administratie: Perfect voor snelle stempelhandelingen op kantoor, zoals goedkeuringen, datums, ontvangstbewijzen en notities.

Geocaching Stempel: Gebruik deze stempel als een persoonlijk geocaching-hulpmiddel, waarbij u uw unieke logo, gebruikersnaam of boodschap achterlaat op geocache-logboeken.

Creatieve Projecten: Voeg een persoonlijke touch toe aan uw kunst- en ambachtelijke projecten, scrapbooks, kaarten en meer.

Evenementen en Promoties: Maak gebruik van de stempel om uw merknaam, datums, locaties en andere informatie toe te voegen aan promotionele materialen en documenten voor evenementen.

 

Met de Pocketstamp Mini Black heeft u de kracht van een stempel binnen handbereik, waar u ook bent. Deze stempel biedt draagbaarheid, functionaliteit en hoogwaardige prestaties om te voldoen aan al uw stempelbehoeften, waar u zich ook bevindt. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het gemak en de veelzijdigheid van de Pocketstamp Mini Black.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.