Pocket Stamp 30 Plus, Ruby Red

Pocketstamp Plus 30 Ruby

Pocket Stamp 30 Plus - Ruby. Ontwerp hier zelf uw trendy zakstempel voor onderweg.

Meer informatie

Afdrukformaat: 47 x 18mm

26,75 Excl. btw
32,37 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Pocketstamp Plus 30 Ruby Stempel - stijlvol

Verken de Functionaliteiten van de Pocketstamp Plus 30 Ruby Stempel

Raak geïntrigeerd door de handige en chique Pocketstamp Plus 30 Ruby stempel. Met zijn dieprode montuur en indrukwekkende mogelijkheden wordt dit je onvervangbare metgezel voor onderweg. De stempel past naadloos bij diverse behoeften, variërend van zakelijk gebruik tot creatieve projecten en boeiende geocaching avonturen. Laat je inspireren door zijn kenmerken en veelzijdige inzetbaarheid!

 

Kenmerkende Aspecten:

Elegant Design: Het opvallende dieprode montuur voegt een vleugje klasse toe aan je stempelafdrukken.

Maximaal Afdrukformaat: Met een ruim oppervlak van 47x18 mm biedt deze stempel voldoende ruimte voor teksten, logo's en ontwerpen.

Watergebaseerde Inkt: Het ingebouwde inktkussentje bevat hoogwaardige inkt op waterbasis, geschikt voor gewoon papier (niet-glad).

Tot 5 Regel Afdruk: Gebruik tot vijf regels tekst om belangrijke informatie moeiteloos over te brengen.

Veelzijdige Toepassingen: De Pocketstamp Plus 30 Ruby is niet enkel geschikt voor zakelijk gebruik, maar ook voor creatieve toepassingen, persoonlijke merkidentiteit en opwindende geocaching belevenissen.

 

Toepassingsmogelijkheden:

Professionele Impact: Voeg een vleugje professionaliteit toe aan documenten, enveloppen, facturen en meer door gebruik te maken van deze compacte stempel.

Creatieve Expressie: Personaliseer je scrapbooks, kaarten, cadeauverpakkingen en kunstwerken met unieke stempelafdrukken.

Handig Onderweg: Neem de stempel overal mee naartoe voor snelle en moeiteloze afdrukken, waar je ook bent.

Geocaching Plezier: Als geocaching stempel biedt de Pocketstamp Plus 30 Ruby een leuke manier om je ontdekkingen te markeren en logboeken op stijlvolle wijze in te vullen.

Promotionele Mogelijkheden: Benut de stempel voor merkpromotie, voeg je logo en contactgegevens toe aan marketingmaterialen en geschenken.

 

Laat de Pocketstamp Plus 30 Ruby stempel je begeleiden, van zakelijke efficiëntie tot creatieve uitingen en spannende geocaching avonturen. Dankzij zijn compacte formaat en veelzijdigheid is deze stempel de ultieme metgezel voor iedereen die op zoek is naar draagbare stempelkracht!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.