Rubberen stempels

Wij hebben een ruim aanbod aan stempels met aan de onderzijde een gepersonaliseerd rubber stempel plaatje.

Door het rubber wat wij op onze stempels plaatsen komt uiteindelijk het ontwerp wat u heeft vormgegeven in onze online ontwerptool op papier. Wij maken gebruik van stempelrubber waarin met speciale lasergraveermachines uw ontwerp wordt geplaatst. Nadat deze lasermachine klaar is met het maken van uw gepersonaliseerd rubber, plaatsen wij het rubber onder het stempelmontuur en zet u in één handeling een prachtige afdruk van het door u gemaakte ontwerp op papier in de gewenste inktkleur.

rubberen stempels

Rubberstempel maken

Wij hebben diverse manieren hoe wij de rubberstempels met rubber uiteindelijk maken voor u. Wij hanteren diverse diktes van rubber per montuur. Op onze houten handstempels gebruiken wij een andere soort rubber dan op onze zelf-inktende stempels. Waarom wij dit doen is simpel; alleen met de juiste samenstelling van rubber en montuur wordt er het beste resultaat behaalt. Het rubber dat wij gebruiken voor onze stempels is tot in erg klein detail te maken. Heeft u een wens waarover u twijfelt? Schroom niet en neem contact op met ons. Het team van de productie kan u meteen vertellen of een bepaald ontwerp haalbaar is op een rubberstempel. Wanneer dit niet het geval is, vertellen wij u ook waarom wij de stempel niet op rubber kunnen maken en dan geven wij u de benodigde aanpassingen door. Zijn deze aanpassingen klein? Dan kunnen wij dit ook voor u doen.


Waarom kiest Kantoorstempels voor rubberen stempels?

Na flink wat onderzoek te hebben gedaan naar verschillende materialen zijn wij tot de conclusie gekomen dat met rubberstempels het beste resultaat te behalen is. Ook zijn wij

 

erachter gekomen dat detail het best tot uiting komt door het gebruik van rubber bij stempels. Wanneer wij kijken naar onze concurrenten zien wij dat er ook wel eens gebruik wordt gemaakt van polymeer. Onze ervaring is dat er met rubber een beter resultaat te behalen is dan polymeer. 

Wist u overigens dat onze rubberen stempels vakkundig worden geproduceerd in onze eigen productiehal te Bilzen? Wij hebben een team staan die uw order met alle plezier in behandeling neemt en naar u verzend. Wij gaan altijd voor het beste resultaat; is een ontwerp niet goed of niet haalbaar? Dan laten wij dit altijd weten aan u. De stempel komt na het plaatsen van een bestelling altijd nog langs een handmatige controle waarna de stempel voor u wordt geproduceerd. Maak uzelf dus vooral geen zorgen, de productie is in goede handen. Na het plaatsen van de bestelling voor een rubberen stempel heeft u hem binnen 1 tot 2 werkdagen in huis.