Sjabloneer inkt, systeem ONESHOT

Het gepatenteerde Diagraph Oneshot stencil-systeem biedt u een flexibele, draagbare en gemakkelijke manier van sjabloneren op zowel poreuze als niet-poreuze oppervlakken.
Eenvoudig sjabloneren voor ruwe en gladde oppervlakken.

Oneshot roller samenstelling

De OneShot roller past op een speciaal ontworpen inkt cartridge en staat garant voor een gemakkelijk te gebruiken gereedschap t.b.v. stencils. De inkt verzadiging wordt geregeld door een klep-achtige pomp in het geheel. De roller/wals bestaat uit duurzaam neopreen om langdurige prestaties te garanderen. U hoeft niet na te vullen met het risico van knoeien met inkt. Bevestig gewoon een nieuwe cartridge als je de inkt opraakt.

Oneshot inkpatronen

Sjabloneer inktpatroon     Sjablonner inktroller

U kunt kiezen uit drie (zwart, blauw en wit) hoge kwaliteits kleuren voor poreuze en niet-poreuze ondergronden. Alle Oneshot sjabloneer inkten zijn CONEG gecertificeerd en voldoen aan SARA.

Inkt conditioner

Voor Oneshot sjabloneer rollers
Verleng de levensduur sjabloneer rollers door te voorkomen dat ze uitdrogen. Leverbaar op aanvraag.

Gebruiksaanwijzing voor het Oneshot-systeem

Stap 1
Plaats de Oneshot roller-eenheid in de inkt cartridge. Bij deze actie doorboort u de polypropyleen membraan in de cartridge, waardoor de inkt in de roller vloeit.

Stap 2
Schud voorzichtig. Druk op de inkt dispencer knop om de roller goed te voorzien van ink. Begin sjabloneren op een poreuze of non-porous oppervlak.

Oneshot sjabloneer materialen

Direct naar: Oneshot sjabloneer materialen