sjabloon 400 x 400 mm

Sjabloon 400x400 mm met eigen tekst/afbeelding

Ontwerp hier uw sjabloon 400x400 mm online, met behulp van onze creator.

Meer informatie
27,25 Excl. btw
32,97 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden

Sjabloon 400x400 mm

Bent u opzoek naar een item waarmee u diverse ondergronden kunt markeren? Dat zijn onze tekst sjablonen met uw eigen tekst of ontwerp een uitstekende keuze. U kies eerst het formaat, in dit geval net iets kleiner dan 40x40 cm, dat u wilt sjabloneren. Met behulp van onze online ontwerptool kunt u vervolgens uw eigen ontwerp maken. Wij maken gebruik van het lettertype stencil zodat delen van de tekst niet uit het sjabloon vallen. Bij het uploaden van een ander eigengemaakt ontwerp dient u ervoor te zorgen dat altijd het ontwerp verbonden moet zijn met het sjabloon zodat nergens delen uit het sjabloon vallen.

Dit sjabloon van 40x40cm maken wij van Mylar. Dit is een dunne en flexibel kunststof. De kleur van het sjabloon is wit. Mylar is van zeer goed kwaliteit, scheurt zeker niet snel en is geschikt voor frequent gebruik. Ook de kwaliteit van de tekst is uitstekend aangezien deze op een lasermachine haarscherp uitgesneden wordt.

 

Let hierbij wel op dat het ontwerp van dit sjabloon van 40x40 cm niet groter mag zijn dan:

- 380x380 mm indien u gaat werken met een roller of iets gelijks, dus 1 cm rand rondom

- 360x360 mm indien u gaat werken met een spray, zoals bijvoorbeeld onze krijtspray speciaal voor sjablonen. Dus 2 cm rondom.

Uiteraard kunt u de randen vergroten d.m.v. schilderstape en een oude krant. Dat is sowieso aan te raden bij een spuitspray. 

 

Markeren is nog nooit zo makkelijk geweest. Vakkundig geproduceerd in onze eigen fabriek. Profiteer van onze snelle levertijden voor dit sjabloon van 40x40cm (1 à 2 werkdagen).

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.