Sjabloon maken

In onze webwinkel verkopen wij sjablonen. Het aankopen van sjablonen kent verschillende voordelen. U kunt ze namelijk gebruiken voor veel verschillende situaties. In dit artikel geven we verschillende voorbeelden van de kracht van sjabloneren. Bovendien leggen wij uit hoe een sjabloon maken bij ons werkt. U kunt namelijk standaard sjablonen met cijfers, letters of symbolen aankopen, maar een sjabloon maken behoort ook tot de opties.

  • Kies het juiste formaat voor uw sjabloon te maken uit
  • Start met het online ontwerpen
  • Controleer de drukproef en bestel
  • Levertijd ca 1 à 2 werkdagen

Krijtspray voor een tijdelijke markering:

Krijtspray zwart

Krijtspray geel

Krijtspray wit

 

Sjabloon maken

Als u een sjabloon aankoopt, wilt u deze natuurlijk voor een langere periode gebruiken. Onze sjablonen zijn gemaakt van het materiaal Mylar en dat materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid. Onze sjablonen zijn dun, flexibel en makkelijk te gebruiken voor verscheidene toepassingen. U kunt uw sjablonen ook gemakkelijk schoonhouden. Dit bevordert ook de duurzaamheid.

 

Verfsjabloon

Heeft u een prachtig bedrijfspand ergens in een winkelstraat. Verkoopt u bijvoorbeeld kleding of wat anders? In dat geval kunt u een sjabloon gebruiken om reclame op uw gevel te zetten. Een belangrijk voordeel van een sjabloon is dat u zich geen zorgen hoeft te maken om een fout, of dat het er niet mooi uitziet. U hoeft namelijk geen schilders ervaring te hebben. Bij ons kunt u een tekst sjabloon kopen, maar een sjabloon maken met een logo behoort dus ook tot de mogelijkheden. Let er bij een logo wel op dat er overal verbindingsstukjes moeten zitten om alles aan elkaar te houden. Deze verbindingsstukjes moeten minimaal 2mm zijn, maar liefst meer. Daarbij kunt u denken aan een verfsjabloon, maar er zijn natuurlijk ook andere opties waar u uit kunt kiezen. 

 

Een sjabloon maken voor verschillende toepassingen

Het kan ook zijn dat u graag een tekst op de straat of de stoep wil zetten. Ook daarvoor is een sjabloon goed te gebruiken. Ideaal voor festivals of wanneer u een winkel ergens gaat openen. Ook is het handig om mensen een route te laten volgen. Een voorbeeld daarvan zijn de coronamaatregelen. Maar ook om hele andere redenen kan het aan te raden zijn om sjablonen te gebruiken. Sjablonen zijn bijvoorbeeld ook ideaal om graffiti aan te brengen. 

Zelf sjabloneren

In onze webwinkel kunt u zelf een verfsjabloon maken. Veel mensen denken dat dit tamelijk ingewikkeld is, maar dat is gelukkig niet het geval. U kunt op onze website precies aangeven welke afmetingen u voor ogen heeft. We hebben een speciale pagina door u te personaliseerbare sjablonen, de zgn. sjablonen op maat. Daar vindt u verschillende afmetingen, dus er is altijd wel iets wat bij u past. Een ander voordeel is dat u ook zelf ontwerpen kunt uploaden. Ook hoeft u niet lang te wachten voordat de sjablonen klaar zijn. Bestelt u vandaag een sjabloon? In de regel wordt deze de dag erna dan al geleverd!
 

Het kan natuurlijk ook zijn dat u bepaalde vragen heeft. In dat geval kunt u gelukkig gemakkelijk contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van het interne chatsysteem op de website. Uiteraard is het ook mogelijk om te bellen. Voor uitgebreidere vragen, alwaar een antwoord niet zo snel vereist is, kunt u ons ook mailen.